stanislaw01 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 [email protected] Witam poszukuje prądnice 6v do dniepra MT9 sprawnej i kompletnej z kołem zębatym jeśli ktoś takową posiada proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 [email protected] Witam poszukuje prądnice 6v do dniepra MT9 sprawnej i kompletnej z kołem zębatym jeśli ktoś takową posiada proszę o kontaktWitamCo na zamianke albo za ile? Mam nuwke lub sprawną używke.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanislaw01 Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 WitamCo na zamianke albo za ile? Mam nuwke lub sprawną używke.PozdrawiamJeśli masz nówke to jaka propozycja ceny z twej strony ewentualnie proszę o kontakt na @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi