Skocz do zawartości

Gsx gdzie go szukac

Rekomendowane odpowiedzi

posluchajcie namawiacie go na "f" a czemu nie na "r" ??

przeciez jest roznica (rowniez w pozycji)...

szanowny kolego, jezeli hccesz kupic moto (pieniazki narazie pomin) sorecyzuj do czego Ci on na sluzyc?? tj. do wybrykow czy spokojniejszej jazdy...

pozniej patrzysz przez kryteria kasy...

lecz w 6tys. duzego wyboru nie ma jak np. olejak rowniez z "r" - sprzet nie do zajezdzenia... we wloszech jest ich mnostwo i do tego ciekawie przerobionych

pozdrawiam,

Adam

posluchajcie namawiacie go na "f" a czemu nie na "r" ??

przeciez jest roznica (rowniez w pozycji)...

szanowny kolego, jezeli hccesz kupic moto (pieniazki narazie pomin) sorecyzuj do czego Ci on na sluzyc?? tj. do wybrykow czy spokojniejszej jazdy...

Raczej na poczatku ni emam zamiary scigac sie na ulicach i cenie tez sobie wygode pasarzera bo moja niunia musie wygodnie siedziec jak ze mna bedzie jechala.R tez sa fajne ale narazie mowie in nie wole na poczatek f

:buttrock:

Raczej na poczatku ni emam zamiary scigac sie na ulicach i cenie tez sobie wygode pasarzera bo moja niunia musie wygodnie siedziec jak ze mna bedzie jechala.R tez sa fajne ale narazie mowie in nie wole na poczatek f

Moja mala zonka narzekala na pozycje i niewygode jaka oferuje pasazerowi GSX 600 F, tzn na dluzszych trasach i przy predkosciach powyzej 120 km\h. Dlatego z aylie jezdzilem w granicach 100 km\h i wszystko bylo ok, gdy chciala sie odprezyc troche to lapala sie tylnej klamki i prostowala swe cudne plecki.

:biggrin:

Moja mala zonka narzekala na pozycje i niewygode jaka oferuje pasazerowi GSX 600 F, tzn na dluzszych trasach i przy predkosciach powyzej 120 km\h. Dlatego z aylie jezdzilem w granicach 100 km\h i wszystko bylo ok, gdy chciala sie odprezyc troche to lapala sie tylnej klamki i prostowala swe cudne plecki.

To bedzie musiala pocierpiec :P jakos jej to pozniej wynagrodze ;) ale na poczatek nie przewiduje zadnych b dlugich tras.

no fajniutka suczka ale troszke sporo chcesz za nia gdzie malowanie robiles??

Cena jest taka a nie inna z kilku powodów:

-motocykl jest w idealnym stanie i nie wymaga żadnych nakładów finansowych na chwilę obecną ani w najbliższej przyszłości

-przy sprzedaży dorzucam parę pierdół (kufer, tankbag, zostawiam sprężyny progresywne)

-nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia na sprzedaż

Jeśli uważasz że za 5000-6000 PLN kupisz GSXF'a przy którym nic nie trzeba robić to życzę powodzenia :biggrin:

Malowanie robił człowiek mieszkający w okolicach Otwocka, na żywo prezentuje się jeszcze lepiej niż na fotkach :P

Co do niewygodnej pozycji to moja Olcia nie narzekała przy prędkościach 120-160, powyżej niestety pęd powietrza zaczynał ją męczyć ;)