polo5555 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Mam pytanko odnośnie regulacj gażnika .W którą strone reguluje sie sruba od mieszanki by wzbogacic mieszanke niskich ,srednich obrotów.W tym artykule http://www.skutery.net/artykuly.asp?id=167 pisze ze wykrecajac .A mechanik mówił mi ze odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Mam pytanko odnośnie regulacj gażnika .W którą strone reguluje sie sruba od mieszanki by wzbogacic mieszanke niskich ,srednich obrotów.W tym artykule http://www.skutery.net/artykuly.asp?id=167 pisze ze wykrecajac .A mechanik mówił mi ze odwrotnieJezeli chcesz mieszanke wzbogacić to bierzesz i ta śrubke wkrecasz a jak chcesz mieszanke zubozyć to ja wykrecasz mozesz tez regulować wysokościa iglicy na przepustnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Jezeli chcesz mieszanke wzbogacić to bierzesz i ta śrubke wkrecasz a jak chcesz mieszanke zubozyć to ja wykrecasz mozesz tez regulować wysokościa iglicy na przepustnicy Kolega pisał o niskim zakresie obrotów więc iglica nie ma tu nic do rzeczy...A co do owej śrubki, to na dwoje babka wróżyła.. :biggrin: W jednych gażnikach jest tak, że reguluje ona dopływ powietrza, w innych dopływ mieszanki. Przy pierwszym rozwiązaniu aby zubożyć musisz wykręcić, a przy drugim - wkręcić i ta opcja występuje najczęściej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo5555 Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Jak sprawdzic jesli rosna obroty to mieszanka jest bogatsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Uboższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi