SeibR Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Witam, mam w Hondzie NS-1 80 MONTESA zebatki przód 17 tył 37 czy to są oryginalne ?? czy były zmieniane bo mi się zdaje że zmieniana jakaś jak zmieniana to naco było przełorzenie ?? v-maxx, przyspiecha, moc ?? prosze odpowiedzi... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 seryjnie ns-1 ma z tyłu (moge sie mylić) jakieś 42 z a z przodu 15 czyli teraz maz założone prędkość zebadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 13 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 chciałbym za jakiś czas zmienic przełorzenie, chciałbym żeby przełorzenie (zębatki) były dobrane na moc, przyśpieszenie i prędkośc, na wszystko potrochu... wiem że się tak nieda zbytnio ale no sprubujcie dobrac mi takowe zebatki, bardziej mi zalezy na mocy i przyśpieszeniu ale żeby v-maxx też był... prosze o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes_II Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 a wiec tak:ja w mojej ns-1 mialem z przodu 17 a tyl 37 i to jest przelozenie na v-max a jesli chcesz zeby i moc i v-max byl to zaloz z przodu 16 a z tylu 37 ja tak zrobilem i v-max bylo 120 i mocy nie brakowalo wiec mysle ze to jest optymalne przelozenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Hehe po to sa zebatki uniwersalne (nominalne) zeby bylo wszystkiego po trochu. Kazda zmiana przelozenia wplywa na inne wlasciwosci pojazdu. Sprzwdz np w larssonie jakie tam maja na przod i tyl i poronaj bo oni przewaznie maja uniwersalne. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 kupowalem ostatnio nowy zestaw napedowy- seryjny to 15X37 wiec sa rozne zdania... moje moto na tym przelozeniu nawet we dwie osoby(160-170kg obciazenia) nie traci zbytniego kopyta a i setka spokojnie idzie... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 aha, to jedynie to moge sprzodu zmienic na mniejszą tak ?? zalezy mi na mocyi v-maxx czyli polecacie zmienic? gdzie taką zebatke dostane ?? i zaile pozdroo najlepiej linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 mam na zbyciu zebatke na tyl- 45 zabkow(moto napewno nie poleci wiecej jak 105-110). stan calkiem calkiem, wiele nie przejechane. jakby cos to daj znac. a i wiem ze w larssonie maja na sprzedaz 47. poszukaj pod nsr 75r pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtraxx92 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Ot.... Wie ktoś gdzie kupić zębatki do hondy ns-1? Szukam na allegro i nic... patrzyłem w googlach nic.... pomożecie? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=126069047 czy ta będzie pasować? Proszę o pomoc... (Proszę również o odpwiedzi na ten temat: http://forum.motocyklistow.pl/NS-1-niechce...lic-t57099.html ) Z pozdrowieniami Damian "X-Traxx" Kwiatkowski :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskader8 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=c3&mymo...181a67b7542122c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 ta pokazan aprzez ciebi extraxx92 to nie jest do ns1. moze i szerokosc lancucha by smigala, ale ns1 na szerokosc otworu wynoszaca 5 cm(jest po prostu duzo mniejsza)pzdr:)z przodu masz wybor od 14 do 16-17 zebow.pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtraxx92 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=c3&mymo...181a67b7542122c ta będzie pasować? bo czytałem że w ns-1 jest 37zębów :buttrock: ja się na tym nieznam... dlatego tak pytam :flesje: jak będzie pasować 47zębów to zyskam na mocy lub na czymś innym? proszę o odpowiedź:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 zyskasz na przyśpieszeniu, ale stracisz na v-maxx... p00zdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi