TeRRoRystA Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Pawelo, mam aprilie ekhem, cudowną APRILIE RS80CCM NA PODZESPOŁACH POLINI nie podrobionych częściach i jakoś szlag ją trafił jeżdżona na paliwach shella v-power i najlepszym oleju jaki może być serwisowana, w serwisie kawasaki a mimo tego padła jak mucha.. młody i głupi byłem że wziełem to dziadostwo... się posypała a miałem sprzedać, bo szlag jasny trafiał mnie jak ruszałem przy 4000-5000obr bo inaczej to nie jedzie a do wszystkich mądrali, rozbierał ktoś ten silnik? prosty w budowie jest, kręcąc samym magnetem wał dostawał bardzo dużych obrotów, nie wiem co w tym silniku dzieje się przy 12000obr bo to tylu można było moją CUDOWNĄ APRILIE wykręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 no to rzeczywiscie jakies padło... ja szukam i szukam i nic znalezc fajnego nie moge. a jak juz fajne to okazuje sie ze np ok 500km od mojego miejsca zamieszkania... no szlag by to trafił :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Albo stawisz na mocniejszy silnik i ladniejszy wyglad albo stracisz na wytrzymalowsci silnika . Ogolnie o silnik minarelli trzeba bardzo dbac najlepsze oleje itd Ja wolal bym apke jednak nie mam przekonania do np suzuki rg mojemu koledze zatarla sie i to bardzo szybko po kupnie nowego cylindra i nie wiadomo przez co ani nie dawal w palnik mial wode w chlodnicy olej itd poprostu padl .Zreszta zrobisz jak bedziesz wolal kupuj apke !!!!!!!!! Sprzedam cb 250 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=127559099 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 ostatnio gadalem z kolesiem , kóry mówil o owej panience kóra se kupiła rs50 sprowadzaną - dala z 4 tys zł za rocznik chyba 2002 :buttrock: tyle ze przebieg byl tam z 30 tys czy cos takiego - mówią że jej ładnie to chodzi. tymczasem wstyd by mi bylo jezdzić takim 'scigaczem' Kwestia gustu, ale jak sie nie może jezdzic scigaczem to po co udawać? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 E tam wstyd ! Ważne, że ma kółka i jeździ ! Ja mam hondę, ale nawet jakbym miał ogarka też bym jezdzil ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Tak poza tematem mam pytanie do zysia. Gdzie twoj kumpel kupił cylinder do RG ?? Z tego co wiem praktycznie nie da sie go dostać w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 on kupil cylinder w serwisie za cylinder zaplacil ponad 1500 zl ale to bylo do rg 125 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 szczerze mówiąc to nie mam pojęcia z kąd wybierzecie takie historie o łuszczących się korbach, nie iwem,moze wstrefny egzplaż, ale ja mam mojego HM_a CRe i chodził na wale od 50cm, ja na tym wale zrobiłem ponad 3000km, pałowałem go niemiłośierdnie, a wczesniej nie wiem ile jeździł na torze, jest po tuningu na 80cm , i pewnego razu jak przegiąłem ze strzelaniem w wydech ukręcił sie czop wału od strony magneta, a korba ani luzów nie ma ani sie nie łuszczy ;) , zmieniłem wał i śmigam dalej, silnik minarelki to najlepszy silnik do motorower u, łatwy do tuningu.... dla mnie super,jak by komuś było mało Minarelli robi najsilniejsze 2 T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 ja mam YAMAHE TZR 50/70 i oczywiscie ma ona silnik minareli ten sam co w RS i nie nażekam . Choc teraz chce sprzedać tzr bo chce kupić jakąś 125 i jak ktoś ma jakaś 125 w łodzi na sprzedaż to chętnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi