the-one Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 http://www.youtube.com/watch?v=rmduaIjSDjc...related&search= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Coś mi się zdaje, że już było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Coś mi się zdaje, że już było :) Hmmm szukalem i nie znalazlem w archiwum wiec dalem. Jakby bylo, to prosze o usuniecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal. Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ciekawe, ciekawe. Muszę do końca to obejrzeć. Mocne moto już musi być do takich zabaw. Ja próbowałem na słabszych sprzętach i powiem wam że bez sprzęgła, samym gazem nie da rady! Pozatym nie jest to łatwe --> moto to nie rower :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 The-one 600F stawiałeś z gazu na koło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 fajna sprawa tak lac na gumie, ale do tego trzeba kuuuupe czasuu.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 piękna sprawa .... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja przez takie cos lezalem na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 fajna sprawa tak lac na gumie, ale do tego trzeba kuuuupe czasuu.pzdr trzeba chciec i cwiczyc. az takie trudne to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal. Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Aż tajkie trudne nie, ale łatwe też nie jest. Potrzeba wyczucia i obycia z motocyklem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 tak piekne to jest ale ćwiczenia to tez wyżynka sprzetu mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 jazda na kole jeździe nie równa... Łatwa napewno nei jest bo gdyby była wszyscy by to potrafili ale faktycznie żeby jechać z kołem w górze bardzo szybko przyspieszając na silnym i szybkim motocyklu wielkiej filozofii nie ma. Za to żeby jechac tak jak ten kolo na początku filmu(zdaje sie na BeMce) czy Big Dave który szkoli na tym filmie to już nie takie proste i wymaga masy ćwiczeń, czasu, wysiłku a zwykle i bólu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) The-one 600F stawiałeś z gazu na koło?? Nie... z gazu nie, raz tylko z pasazerem, ale ze sprzegla... pozatym szkoda mi bylo moto do takich wyglupow... Pozatym GSX600F za ciezki i za slaby do tego, ale slyszalem o magikach ktorzy to potrafia z samego gazu podniesc :D Za to żeby jechac tak jak ten kolo na początku filmu(zdaje sie na BeMce) czy Big Dave który szkoli na tym filmie to już nie takie proste i wymaga masy ćwiczeń, czasu, wysiłku a zwykle i bólu... ... i pieniazkow na naprawy moto :flesje: Edytowane 15 Września 2006 przez the-one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Ja ja postawie RF600R z 93 roku po teoretycznie 59000 przebiegu na 2 biegu z GAZU :buttrock: mam zresztą takową fotkę w aviatarze <--- obok posta :flesje: tak więc i GSX-a da się podnieść na dobre 50 m. pozdro Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 tak piekne to jest ale ćwiczenia to tez wyżynka sprzetu mam rację? dla twojego sprzeta to bulka z maslem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi