Skocz do zawartości

How to Wheelie

the-one
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jazda na kole jeździe nie równa...

Łatwa napewno nei jest bo gdyby była wszyscy by to potrafili ale faktycznie żeby jechać z kołem w górze bardzo szybko przyspieszając na silnym i szybkim motocyklu wielkiej filozofii nie ma.

Za to żeby jechac tak jak ten kolo na początku filmu(zdaje sie na BeMce) czy Big Dave który szkoli na tym filmie to już nie takie proste i wymaga masy ćwiczeń, czasu, wysiłku a zwykle i bólu...

The-one 600F stawiałeś z gazu na koło??

Nie... z gazu nie, raz tylko z pasazerem, ale ze sprzegla... pozatym szkoda mi bylo moto do takich wyglupow... Pozatym GSX600F za ciezki i za slaby do tego, ale slyszalem o magikach ktorzy to potrafia z samego gazu podniesc :D

Za to żeby jechac tak jak ten kolo na początku filmu(zdaje sie na BeMce) czy Big Dave który szkoli na tym filmie to już nie takie proste i wymaga masy ćwiczeń, czasu, wysiłku a zwykle i bólu...

... i pieniazkow na naprawy moto :flesje:

Edytowane przez the-one

Ja ja postawie RF600R z 93 roku po teoretycznie 59000 przebiegu na 2 biegu z GAZU :buttrock: mam zresztą takową fotkę w aviatarze <--- obok posta :flesje: tak więc i GSX-a da się podnieść na dobre 50 m.

pozdro

Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl

Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track