legut7 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Witam! Obecnie poszukuje dla siebie Cebry F4 sport i natknalem sie na taka aukcje CBRI teraz moje pytanie: Wydaje mi sie ze w wesjach europejskich numery ramy byly umieszczone na glowce, a napis na bocznych owiewkach brzmial " F sport"; a w wersjach amerykanskich numery ramy byly umieszczone na ramie po lewej stronie, a napis na owiewkach brzmal "F4i" Jak to jest mozliwe ze tutaj w ogloszeniu jest to tak pomieszane? Czy takie wersje tez byly? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Sorry za kompletny OT, ale co w takim razie z Twoją f4, którą aktualnie śmigasz? Sprzedajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Sprzedalem... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Witam! Obecnie poszukuje dla siebie Cebry F4 sport i natknalem sie na taka aukcje CBRI teraz moje pytanie: Wydaje mi sie ze w wesjach europejskich numery ramy byly umieszczone na glowce, a napis na bocznych owiewkach brzmial " F sport"; a w wersjach amerykanskich numery ramy byly umieszczone na ramie po lewej stronie, a napis na owiewkach brzmal "F4i" Jak to jest mozliwe ze tutaj w ogloszeniu jest to tak pomieszane? Czy takie wersje tez byly? według mnie nie było...i jest to jakaś wyklejanka lub ewentualnie ma same owiewki z wersji europejskiej, które i tak są jak widać dość nieudolnie naprawione. Co do sprzęta to raczej na pewno jest z USA (numer na ramie, żółte siedzenie ,crashpady). Brakuje mu naklejki z przodu, ma różne kierunki i zapewne przewróciła się na obie strony tylko w garażu a naklejka z przodu była po prostu nieładna... :) pees. a i nie ma amorka więc pewnie jest zdławiona :biggrin: Edytowane 13 Września 2006 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 pees. a i nie ma amorka więc pewnie jest zdławiona :biggrin: ...niedość, że zdławiona to jeszcze ma tendencje do shimy bo leżała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Legut chcesz zdradzić klub gaźnikowców?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 13 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Turek: Rzeczywiscie teraz zauwazylem ze naklejki na baku nie pokrywaja sie z tymi na bocznych owiewach... Redline: Na to wyglada, zawsze podobaly mi sie Sporty, teraz jest okazja kupic... A i znalazlem jeszcze jeden taki przypadek na allegro, sami zobaczcie: Kolejna CBRI to sa chyba dwa jednyne takie przypadki, bo patrze na bikepics i takiego zjawiska nie moge odnalezc... Edytowane 13 Września 2006 przez legut7 Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Turek: O ktorej naklejce z przodu mowisz? sorry mój błąd.. zasugerowałem się motocyklem mojej Joli (w malowaniu '02 Rossiego jest naklejka "Honda" na czaszy a w pozostałych modelach jest na oryginalnych szybkach :biggrin: http://www.bikepics.com/pictures/034760/ co do reszty to widzę, że już zauważyłeś :biggrin: A i znalazlem jeszcze jeden taki przypadek na allegro, sami zobaczcie: Kolejna CBRI to sa chyba dwa jednyne takie przypadki, bo patrze na bikepics i takiego zjawiska nie moge odnalezc... znowu kierunki zmienione tylko z przodu :biggrin: .... ja widziałem jedną sztukę niby ze stanów z takimi owiewkami na bikepics ale według mnie mają założone owiewki z innych wersji... :) Edytowane 13 Września 2006 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi