arek400 Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 mam honde cb 400 i niechce wchodzic płynie na obroty w czym tkwi problem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Jesli po dodaniu gazu sie 'muli' to zapewne wina tkwi w skladzie mieszanki... Nie gasnie czasami na wolnych?? Ja wiec obstawiam na gaznik do regulacji. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek400 Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 tzn nie muli sie tylko ladnie dochodzi do 5 tys a potem zaczyna wariowac tak jakby nie dostawała paliwka ciezko jej przejsc przez granice 5 tys?????? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emir_cbr Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Mam podobny problem, mój sprzecior dochodzi do 12 tys. i dalej za diabla nie chce :) A tak na poważnie to myśle żebyś może gaźniki przeczyścił, dysze przedmuchał, itp. no i oczywiscie regulacja. Jak zrobisz to to napisz czy pomogło, acha mysle że paliwo masz bez zanieczyszczeń ?Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Ja obstawiam na zly poziom paliwa w gazniku przez co silnikowi nie starcza wachy :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi