kawasaki kmx 200 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 mam pytanko podejdzie mi dekiel (od kopki) z kmx 125 do 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawids51 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Witam jaki gęstszy olej do przedniej z wiechy polecacie ?? (jakie parametry) żeby utwardził mi trochę przednią zwieche. Podobno się daje jakieś podkładki na sprężyny ale gdzie dokładnie, no i jak wymienić ten olej, trzeba odpowietrzać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebowtrysk Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 witam mam pytanie czy w kmx 125b jest z wezka przed membranami taka plastkowa co jest umiejscowiona za tymi 6 srubki na 8 klucz. jest ona taka prostokątna . pozdrawiam czekam na odpowiec z waszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 jakie zębatki najbardziej nadają sie do jazdy w ostrzejszy teren niż drogi polne kmx'em?Ja mam w swoim 13-48 zebatki i jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulman Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Ja tez założyłem 13-48 i jest ok, daje radę a mam ok 80kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sznajderKMX Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Eloo Plis powiedzcie mi bo zły jak cholera jestem ... , rozprułem dyfuzor a tam ??? PUSTKA była tylko taka blaszana siateczka i ta wata tłumiąca wytargałem to ledwo co, pospawąłme pózniej załozyłem i lipa.. tak jest jak było a nawet nie wiem czy nie gorzej jak jest zimno to motor kopci jak cholera i przerywa póki sie solidnie nie zagrzeje o co tu chodzi ?? Pozdro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1991 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 no k..rwa tez mam problem... takie rady ja wy dajecie co wiekszosc domyslow i spamowanie forum, Mam kmx 125 2001-2003r. vmax na 5biegu 110km/h, co zrobic? jak odblokowac? czy do serwisu jakiegos jechac? sa jakies serwisy kawasaki w okolicach katowic? powiedzcie gdzie sa blokady czy cos .... o co chodzi z tym blokowaniem elektronicznyym, czy mam przy gazniku blokade i na membramce, w tlumniku? dyfuzorze? jak to sprawdzic jpd :) gg10696060 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek760 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Siema. Ja w swoim kmx musiałem usunąć blackbox, watę z tłumika, w dyfuzorze już miałem zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sznajderKMX Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) elo Mam małe pytanko ... czy jak przekrecacie kluczyk w stacyjce to sie wam przekreca wałek od KIPS ten po prawej stronie ?? bo ja nawet jak odpale motor i przygazuje to lipa nic... nawet nie drgnie a ponoc to jest po to zeby na niskich obrotach sie zbierałProsze oo pomoc Pozdrawiam Edytowane 19 Października 2008 przez sznajderKMX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1991 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Powiedzcie mi jaki akumulator powinien byc w kawasaki kmx 125m3 z 2001roku. to sa ta najnowsze modele 99-2000-2003i czy to ze aku moje zdechło i praktycznie nigdy nie sprawdzalem jak motor jezdzil by z dobrym aku moze wplynac na jego osiagi na to ze rozpedza sie tylko do 110km/h? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 elo Mam małe pytanko ... czy jak przekrecacie kluczyk w stacyjce to sie wam przekreca wałek od KIPS ten po prawej stronie ?? bo ja nawet jak odpale motor i przygazuje to lipa nic... nawet nie drgnie a ponoc to jest po to zeby na niskich obrotach sie zbierałProsze oo pomoc Pozdrawiam Zawór wydechowy w KMXie jest sterowany mechanicznie, więc po przekręceniu kluczyka nic nie będzie słychać. Powiedzcie mi jaki akumulator powinien byc w kawasaki kmx 125m3 z 2001roku. to sa ta najnowsze modele 99-2000-2003i czy to ze aku moje zdechło i praktycznie nigdy nie sprawdzalem jak motor jezdzil by z dobrym aku moze wplynac na jego osiagi na to ze rozpedza sie tylko do 110km/h? Akumulator nie ma wpływu na prace silnika, zapłon ma oddzielne zasilanie, więc jeśli ci leci tyle tzn. że albo jest jeszcze gdzieś zblokowany lub masz zmienione przełożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1991 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Witam, mam powazne pytanie i oczekuje szybkiej odpowiedzi w temacie lub najlepiej na gg10696060 Mam kmx 125 2001-2003roknapęd chyba jeszze org ale nie wiem. Chce zmienic, podejzewam ze mam jak w orginale 14/48Leci mi na nim 110 bo zablokowany gdzies jest, chce zmienic zebatki zeby ladnie na kolo whodzil i mial duzo mocy. teraz powiedzcie mi jakie zebatki są osiągalne do kmxa i z jakiej firmy najlepiej barac, jaki rozmiar ile mocy da i o ile zmniejszy predkosc. jakie są ceny dobre firmy itd. I czy jesli kupie napęd to bede musial sie bawic ze skracaniem łancucha czy juz dopasowany? :D i inne tego typu pytania Blokady 2 zdjete,1 blokada miedzy kruććem ssoncym a membramą taki plastikowy kwadrat, wyjelem.2 blokada na poczatku dyfozora (tam gdzie lączy sie dufozor z cylindrem) bylo ograniczenie wspawane, z 1.5godziny sie męczyłem zeby to wyciac.... ale czuc odczuwalną roznice:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudolf38 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Ja mam taki problem chciałbym zrobić swojego KMXa od strony wizualnej. Czy wie ktoś z was czy jest jakiś sklep internetowy który sprzedaje te białe boczne plastiki??Potrzebuję nowe nie używane, czy w ogóle są jeszcze produkowane??Czy zostaje mi tylko profesjonalne malowanie plastików?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2193 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam. Wie ktoś może, gdzie można kupić zębatkę do tyłu (większą niż oryginalna), i najlepiej jak dużą żeby w cięższym terenie dobrze się jeździło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekpust Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Mam pytanie. Gdzie dostane linke sprzęgła do kmx-a 125. Sprzedam Kawasaki kmx 125 1997r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi