cebe450 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Proponuje kobietom jeżdżącym na skuterach by przesiadły się na motocykle.. przecież to nawet nie ma co porównywać :) Z ciekawości zapytam : czym jeździsz Dorota??? Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorota. Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Hehe, narazie autobusem, metrem, tramwajem ... Czasem jestem tak zwanym plecakiem, czasem komus wyrwe kierownice i sobie posmigam :biggrin: Tak powaznie to niedawno zrobilam prawko i zbieram kase na swoj wlasny, wymarzony sprzet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Moja żona jest świetnym kierowcą i nie będę tutaj wrzucał wszystkich do jednego worka. Fakt faktem, że czasem widze kogoś wykonującego dziwny manewr i coś mi mówi , że to kobieta. Ale faceci jeśli coś durnego robią to zazwyczaj z rozmysłem i to niestety fakt. Ale nie o tym chce mówić. Pragnę zaapelować do naszych koleżanek.Nevre, znamy się z innego forum i wiedz, że szczerze za Tobą przepadam. Wiedz też jednak, że jeżdżenie w ciąży motocyklem to ogromne ryzyko. Rozumiem, że pociecha zdrowa i ma sie dobrze. Cudownie, ryzyko jednak jest na tyle duże, że możesz się uważać za szczęściarę. W pierwszym trymestrze jest największe zagrożenie poronienia, potem im bliżej rozwiązania tym bardziej rozrasta się lista możliwych uszkodzeń płodu. Nie pisz swoich wspomnień z ciąży, bo to czytają smarkule, które mają gówniane pojęcie o tym i dopiero będa w ciaży. A dla mnie jako ginekologa, sytuacja, kiedy pacjentka mowi, że "przecież jej koleżanka mówiła, że można..." to czynnik podnoszący ciśnienie do granic wytrzymałości.Madzik, wybij sobie z głowy jeżdżenie motocyklem w ciąży. Któregos dnia, tak powiedzmy w 3 miesiacu, wrócisz do domu z przejażdżki i zauważysz, że Cie mdli. coż, pomyślisz mdłości normalna sprawa, ale w tym wypadku właśnie możesz pozegnać się z macierzyństwem, nawet nie będziesz wiedzieć kiedy. Może uda Ci się drugii raz zajść w ciąże może nie. Myślcie dziewczyny, szkoda Was i dzieci, a lekarz nie zawsze jest w stanie to odkręcić. TAK :) TO SWIETA RACJA - PRZEPRASZAM :biggrin: -masz 200% racji Dziewczyny sluchac madrego czlowieka :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Hehe, narazie autobusem, metrem, tramwajem ... Czasem jestem tak zwanym plecakiem, czasem komus wyrwe kierownice i sobie posmigam :clap: Tak powaznie to niedawno zrobilam prawko i zbieram kase na swoj wlasny, wymarzony sprzet :biggrin: to zbieraj szybko bo nastepny sezon juz nieglugo......... :D TAK :) TO SWIETA RACJA - PRZEPRASZAM :biggrin: -masz 200% racji Dziewczyny sluchac madrego czlowieka :biggrin: Ja juz posluchalam madraska i zaczelam sie natychmiast stosowac do jego zalecen........nic nie mowie juz i nie bede jezdzic w ciazy :) :) Edytowane 12 Września 2006 przez Madzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Ja juz posluchalam madraska i zaczelam sie natychmiast stosowac do jego zalecen........nic nie mowie juz i nie bede jezdzic w ciazy :) :biggrin: No popatrz ! a nie chwaliłas sie , ze sie spodziewasz :biggrin: :biggrin: Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorota. Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Madzik a Ty na co uzbierałaś ?? :) Do nastepnego sezonu to nie ma przepros, musze uzbierać.. :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ihriel Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 woda + mydlo na zlocie i to pare razy dziennie to nie zawsze da sie radę :biggrin: :) chylę czoła, rację Ci trzeba przyznać :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 :biggrin: chylę czoła, rację Ci trzeba przyznać :clap: Powien nawet wiecej..na niektorych zlotach to w ogole ciezko sie umyc...niestety No popatrz ! a nie chwaliłas sie , ze sie spodziewasz :biggrin: :biggrin: nie nie,nie spodziewam sie narazie ,dziada brak wiec w dziecko jeszcze nie inwestuje tylko w moto!!!!!ale jak juz bede to sie pochwale ,ze przyjdzie na swiat maly motonita albo nawet 2!!!!! :D :) Madzik a Ty na co uzbierałaś ?? :) Do nastepnego sezonu to nie ma przepros, musze uzbierać.. :clap: Teraz to juz nie wiem co kupie na przyszly sezon??albo gpz albo cbr-ke!!!!Zbieraj zbieraj to sie gdzies z laskami ustawimy na taki damski zlocik!!!!! CO WY NA TO PANIE????????????????????? :) :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Chyba balonówę tudzież rozpuszczlną Mambę :biggrin: Ale tylko taka z Donaldem :biggrin: Powien nawet wiecej..na niektorych zlotach to w ogole ciezko sie umyc...niestetynie nie,nie spodziewam sie narazie ,dziada brak wiec w dziecko jeszcze nie inwestuje tylko w moto!!!!!ale jak juz bede to sie pochwale ,ze przyjdzie na swiat maly motonita albo nawet 2!!!!! :) :)Teraz to juz nie wiem co kupie na przyszly sezon??albo gpz albo cbr-ke!!!!Zbieraj zbieraj to sie gdzies z laskami ustawimy na taki damski zlocik!!!!! CO WY NA TO PANIE????????????????????? :biggrin: :D Może potrzebujecie aby was podwiezć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Ale tylko taka z Donaldem :biggrin: Może potrzebujecie aby was podwiezć :biggrin: Znowu podpuszcza............ :) a powiedz szczeze nie chcesz jako jeden na taki zlocik sie udac?????????? :) :biggrin: :D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Znowu podpuszcza............ :) a powiedz szczeze nie chcesz jako jeden na taki zlocik sie udac?????????? :) :biggrin: :clap: :D No wreście zgadłaś o co chodzi :biggrin: :) Ale wpuścicie jakies samce na zlot w innym chrakterze niz tragarzy :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Znowu podpuszcza............ :biggrin: a powiedz szczeze nie chcesz jako jeden na taki zlocik sie udac?????????? :) :biggrin: :) :) Na takim damskim zlocie to musi być rejwach jak w kurniku... :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Na takim damskim zlocie to musi być rejwach jak w kurniku... :) Wiadomo,znasz malo mowiaca kobiete w babskim gronie??? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vassago Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 a ja dzisiaj spotkalem jedną amazonkę na Targowej. Wyprzedziłem ciekawe moto Yamaha SZR660, na światłach zagadałem a tu miła niespodzianka. Sliczna, młoda dziewczyna. Ubrana bardzo dobrze, radziła sobie w ulicznym ruchu rewelacyjnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 a ja dzisiaj spotkalem jedną amazonkę na Targowej. Wyprzedziłem ciekawe moto Yamaha SZR660, na światłach zagadałem a tu miła niespodzianka. Sliczna, młoda dziewczyna. Ubrana bardzo dobrze, radziła sobie w ulicznym ruchu rewelacyjnie... noo a jednak dajemy sobie rade......moze za kierownica samochodu nie jest tak dobrze,ale w koncu na motocyklu nie kazda kobieta potrafi jezdzic wiec to chyba dobrze o nas swiadczy...???!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi