cebe450 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 to było w obronie fotek Fidela Madzikowi powiadasz... przestań ją wrabiać, napisała przecież, że się ratuje. Przecież gdybym się sprężył to mógłbym być... itd. Gdzie ją straszyć takim geriatrykiem... tak mi dali, ale widzę, że myszkujesz też po innych forach cebe?CHŁOPY!! ADU W POTRZEBIE!!! Krzysiu :) Nie tylko myszkuję ale nawet dość aktywna jestem :) Madzika nie broń , dziewczyna sobie da radę . Z tego co widzę na ekranie monitora , ma charakterek i pazurki ta Madzik :( :buttrock: a jak ja sie z nią spotkam , to bardzo szybko jej wytłumacze , że : po primo pierwsze - musiałbyś mieć ok 14 lat ( co oczywiście teoretycznie jest możliwe, ale nie przesadzajmy :) ) , i po primo drugie - nic , absolutnie nic nie moze sie równac ze starszym , doświadczonym, ułożonym mężczyzną :flesje: Będzie dobrze , ale dobrze by było miec jednak jakąś fotkę :crossy: :biggrin: :biggrin: Przysięgam , że obejrzy ją tylko : cebe , Madzik, Adu , Nevre, Piaffe i juz nikt więcej!!! ( dziewczyny w tej sprawie do mnie na PW , i po cichuśku!!!! coby sie nie zorientował ) :wink: Tak więc Krzysiu ślij foteczki szybko, najlepsze będą obejmujące pełną Twą wdzięczną postać , najlepiej bez koszulki !!!!!! Czekamy !!! Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Jakies zaluzje do mojego przepieknego avatarka? :)Chyba lepiej, ze zamiast mojej niewdziecznej geby jest piekna pani? :(pewnie że lepiej, ale rozprasza tak, że skupić się nie można. tak patrzy jakby wiedziała o czym myślę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 eeeeee no Cebe.... kolezanke zostawisz w potrzebie??? :) Oj Adu !!!!!!!!!!!!!!!!No widzisz spłoszyłaś go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Teraz będę musiała go jakoś udobruchać :) A przecież nie zapomniałam o Tobie ( jako i Ty o mnie wczoraj ) , tylko celem moim było go najpierw obłaskawić i dopiero potem koleżankom fotki rozesłać :crossy: Czy Tobie się wydaje , ze ja nie wiem co to jest potrzeba?????????? :( :buttrock: :) Zobaczymy co sie wydarzy hihihihihihi :flesje: Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Nie tylko myszkuję ale nawet dość aktywna jestem :) ale chyba pod innym nickiem?? bo nie widziałem cebeabsolutnie nic nie moze sie równac ze starszym , doświadczonym, ułożonym mężczyzną :) ułożonym??? hehe, no to się nie kwalifikujęfotki swoje chciał Wam przysłać Fidel i niech tak zostanie. będziecie miały dość wrażeń z ich oglądania :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 CHŁOPY!! ADU W POTRZEBIE!!! :( :buttrock: No! Adu w potrzebie i gdzie te chłopy? :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 ułożonym??? hehe, no to się nie kwalifikujęfotki swoje chciał Wam przysłać Fidel i niech tak zostanie. będziecie miały dość wrażeń z ich oglądania :) Oczywiście , że pod innym nickiem, forum inne to i nick inny :)Każdy facet po trzydziestce jest na swój sposób ułożony :) :( chociazby przez ciężkie życie ....ale każdy chce uchodzić za szalonego , pełnego młodzieńczej werwy i możliwości :buttrock: i czasami to sie nawet udaje !!Fidel oczywiście stchórzył- Yoss ratuj męski honor!!! Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Yoss juz nie przesadaj wino im starsze tym lepsze..... :) prawda ADU???? :) Nie wypowiadam się :flesje: Nie będę zdradzać tajemnic alkowy :( Rosola, dobry pomysl, ja jestem za :) Znajac zycie jednak to sadze, ze dupa z tego wyjdzie :buttrock: Jeśli podejmiecie temat, to ja się zjawię na Rosoła, a w 2oo to będę na pewno w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 No, to wstepny plan na piatek, co by okolo 19 spotkac sie na Rosola i wyciagnac eMBego na spacerek, a pozniej opijamy w 2oo odnalezienie motocykla Dziada. Co Wy na to? :( uda sie juz raz sie udało spotkac to był dobry początek :) co do zdjeć to mam tylko jedno ,jak to mówią koleżanki, w swetrze, którego nie można zdjać tylko prac z całym ciałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Oj Adu !!!!!!!!!!!!!!!!No widzisz spłoszyłaś go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Teraz będę musiała go jakoś udobruchać :) A przecież nie zapomniałam o Tobie ( jako i Ty o mnie wczoraj ) , tylko celem moim było go najpierw obłaskawić i dopiero potem koleżankom fotki rozesłać :D Czy Tobie się wydaje , ze ja nie wiem co to jest potrzeba?????????? :flesje: :crossy: :biggrin: Zobaczymy co sie wydarzy hihihihihihi :biggrin: Buhahahahahhaa :D Myślę, że wiesz dobrze :P Dobra, to ja mam pomysł na kompromis :D Oni nam dają swoje a my im swoje fotki :) uda sie juz raz sie udało spotkac to był dobry początek :lalag: co do zdjeć to mam tylko jedno ,jak to mówią koleżanki, w swetrze, którego nie można zdjać tylko prac z całym ciałem :( Fidel, ale rozróżniamy dwa rodzaje swetrów: sweter i ,,sweter" :wink: Lubię ,,swetry" :buttrock: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 ... każdy chce uchodzić za szalonego , pełnego młodzieńczej werwy i możliwości... chce uchodzić ... :) :) :( może dopiero wtedy ma możliwości do realizacji pewnych planów i pasjijeśli "ułożony" to taki co dobrze i równo leży... pod pantoflem, to nie kwalifikuję się. :buttrock: chyba, że taki co ma równo ułożone pod sufitem? to już bardziej jak sądzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 chce uchodzić ... :) :) :( może dopiero wtedy ma możliwości do realizacji pewnych planów i pasjijeśli "ułożony" to taki co dobrze i równo leży... pod pantoflem, to nie kwalifikuję się. :) chyba, że taki co ma równo ułożone pod sufitem? to już bardziej jak sądzęYoss one znowu podpuszczaja i badają nas pieknych, mądrych, czułych, stanowczych, energicznych, wyważonych, romantycznych........ och czu Te dziewczyny moga nawet w cześci nam dorównać, trzeba sie spotkac aby się przekonać :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 chce uchodzić ... :) :) :( może dopiero wtedy ma możliwości do realizacji pewnych planów i pasjijeśli "ułożony" to taki co dobrze i równo leży... pod pantoflem, to nie kwalifikuję się. :buttrock: chyba, że taki co ma równo ułożone pod sufitem? to już bardziej jak sądzę No przecież nie ośmieliłabym się nawet " wyobraźni oczyma" widzieć Cię Yoss leżącego!!!!!! ....... pod pantoflem oczywiście :) :flesje: :crossy: Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 och czu Te dziewczyny moga nawet w cześci nam dorównać, trzeba sie spotkac aby się przekonać :) To co? Na gołe klaty? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Yoss one znowu podpuszczaja i badają nas pieknych, mądrych, czułych, stanowczych, energicznych, wyważonych, romantycznych........ och czu Te dziewczyny moga nawet w cześci nam dorównać, trzeba sie spotkac aby się przekonać :) Ty Fidel nie gadaj tyle tylko te foty dawaj!!!!!!Tutaj są kobiety w potrzebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 :) To co? Na gołe klaty? :) chocby dziś, choc czuje , ze przegram Ty Fidel nie gadaj tyle tylko te foty dawaj!!!!!!Tutaj są kobiety w potrzebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ok mam pare tych co wysyłałem do holiłód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi