cebe450 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Bierzesz babkę na kolana, wkładasz jej banana.Tak się długo babkę rucha, aż się babka zrobi krucha. Oj baby baby :buttrock: :) świntuszycie lepiej niż faceci :D :D Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Oj baby baby :buttrock: :) świntuszycie lepiej niż faceci :D :D Witam! A czym się różni kobieta od mężczyzny?? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Witam! A czym się różni kobieta od mężczyzny?? Pozdrawiam. Plakatufka!! Ty masz chłopie 42 lata i jeszcze tego nie wiesz???????????????? Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) Dam ci numer 70-latka, któruy w wa-wie smiga na moto pewnie szybko sie dogadacie :buttrock: Fidelku, nie musisz sie tak bardzo wysilac...... :D Mam bardzo wielu ,,znajomych" w takim wieku lub tez podobnym i niejednokrotnie bardzo dobrze sie z nimi dogaduje A tak poza tym....... przeczytalam ten ,,piekny" spam, brnac przez 5 stron uffffffff.......... Troche meczaca taka paplanina za przeproszeniem Postaram sie sledzic ten temat i odzywac w konkretnych sytuacjach Owocnego spamowania zycze! :) Edytowane 22 Września 2006 przez adu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Plakatufka!! Ty masz chłopie 42 lata i jeszcze tego nie wiesz???????????????? Witam! Ja wiem, ale czy Wy wiecie. Jak tak, to proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Witam! Ja wiem, ale czy Wy wiecie. Jak tak, to proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. 69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Napisz proszę, który punkt regulaminu naruszam? hehe....wiecej luzu!!!!...dalas sie naciagnac!! :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 hehe....wiecej luzu!!!!...dalas sie naciagnac!! :buttrock: Skoro się dał(a) naciągnąć, no to właśnie ma więcej luzu. Tak dyktuje logika... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Skoro się dał(a) naciągnąć, no to właśnie ma więcej luzu. Tak dyktuje logika... :buttrock: no tak temat powoli wymyka sie z pod kontroli, nawet o mnie nikt juz nie pamieta :D Dziewczyny czy hormony tak juz wam przesłoniły oczy, że wpedzacie nas w niesmiałość i kompleksy.My wam nieba bysmy przychyli a tu teksty o bananie, etc :) A poza tym jak juz zaspokoicie swoje meskie instynkty jezdząć na swoich motorynkach to potem odsłońcie swoją kobieca nature na zlocie lub w 2oo(mam nadzieje ze jeszcze ją macie) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 no tak temat powoli wymyka sie z pod kontroli, nawet o mnie nikt juz nie pamieta :D Dziewczyny czy hormony tak juz wam przesłoniły oczy, że wpedzacie nas w niesmiałość i kompleksy.My wam nieba bysmy przychyli a tu teksty o bananie, etc :buttrock: A poza tym jak juz zaspokoicie swoje meskie instynkty jezdząć na swoich motorynkach to potem odsłońcie swoją kobieca nature na zlocie lub w 2oo(mam nadzieje ze jeszcze ją macie) :) Fidel Ty prowokatorze!!! :D Moja CB to motorynka????? Jeszcze sie kiedyś spotkamy na wyciągnięcie ręki i wtedy zaspokoję swoje męskie instynkty :D :D Tymczasem ide pojeździć bo pogoda piękna, moze spotkam kogoś kto mi nieba przychyli!!Miłego łikendu :P Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Wlasnie! Zamiast gadac-prosze jezdzic! Ja wlasnie lece z chlopakami troche polatac :buttrock: Milego weekendu zycze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Skoro się dał(a) naciągnąć, no to właśnie ma więcej luzu. Tak dyktuje logika... :) Widze ,ze z wiekiem niektorzy zaczynaja FIZOLOFOFAC..... :P :D no tak temat powoli wymyka sie z pod kontroli, nawet o mnie nikt juz nie pamieta :D Dziewczyny czy hormony tak juz wam przesłoniły oczy, że wpedzacie nas w niesmiałość i kompleksy.My wam nieba bysmy przychyli a tu teksty o bananie, etc :D A poza tym jak juz zaspokoicie swoje meskie instynkty jezdząć na swoich motorynkach to potem odsłońcie swoją kobieca nature na zlocie lub w 2oo(mam nadzieje ze jeszcze ją macie) :D Fidelku nikt o Tobie nie zapomnial,w koncu to Ty byles tak dobry i rozpoczoles ten temet,po to bysmy teraz mogli przeprowadzac jakze burzliwe rozmowy.... :wink: Szacuneczek dla Ciebie!!! :buttrock: A jezeli chodzi o hormony ,to chyba dobrze nie??!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Oj baby baby :P :D świntuszycie lepiej niż faceci :crossy: :crossy:Cebe, ja chop! Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Cebe, ja chop!kochajacy inaczej? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Cebe, ja chop! no to chlopie zdecyduj sie !!!!!albo w jedna ,albo w druga,bo pomiedzy to tak chyba niebardzo.... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi