yoss Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Yoss-ku możemy przecjąć od Ciebie te obowiązki :biggrin:No way! sprzęt już przygotowany na to wożenie.jak zawsze zresztą :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Pozwalam sobie przypomnieć, że w wożenie to mnie wrobił Fidel, a że ja paniom nie odmawiam i dla nich wszystko (no prawie!) to macie chłopy co chcieliście. Bo ja to bym wolał to ściąganie skór i kładzenie do łóżka, ale to już Buber sobie zarezerwował. Ciekawe tylko co na to jego żona?? :biggrin: Oj nie ma solidarności tylko rywalizacja, że wióry lecą. Ciekawe jak wyglada taka rywalizacja ....??Motocyklisci walczacy o motocyklistki!!! Prawda Panie ,ze chcialybyscie to zobaczyc :biggrin: Yoss pokaz jak sie to robi.....!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Ciekawe jak wyglada taka rywalizacja ....??Motocyklisci walczacy o motocyklistki!!! Prawda Panie ,ze chcialybyscie to zobaczyc :biggrin: Yoss pokaz jak sie to robi.....!!jak wygląda? np. spuszczanie powietrza z łańcucha motocykla kolegi :biggrin: Madzik, a jakim moto Ty jeździsz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Pozwalam sobie przypomnieć, że w wożenie to mnie wrobił Fidel, a że ja paniom nie odmawiam i dla nich wszystko (no prawie!) to macie chłopy co chcieliście. Bo ja to bym wolał to ściąganie skór i kładzenie do łóżka, ale to już Buber sobie zarezerwował. Ciekawe tylko co na to jego żona?? :biggrin: Oj nie ma solidarności tylko rywalizacja, że wióry lecą. Już ma spkowane walizki!!!! :biggrin: Edytowane 21 Września 2006 przez Piaffe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) jak wygląda? np. spuszczanie powietrza z łańcucha motocykla kolegi :biggrin: Madzik, a jakim moto Ty jeździsz? łee a myslalam ,ze bedziecie sie normalnie bic :biggrin: !!Teraz na zadnym,dlatego sie nie pisze na zaden zlot w tym roku,ale czekam tylko na spadek cen po sezonie i kupuje!!!A na czym jezdzilam.. na wszystkim co mialam pod reka,ostatnio na 900rr!!!Takze licze YOSS na to,ze mnie przewieziesz,bo cebry rzadza :biggrin: Edytowane 21 Września 2006 przez Madzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Ile lat żyję to widac jak sie w lewo spojrzy :biggrin:A jeśli chodzi o te instynkta rzeczone to pojęcia nie mam jak to jest , bom w życiu panienek nie wyrywała ( brrr...) :biggrin: :biggrin: :biggrin: Nie przejmuj się, "Cebe". Bubr też nie wyrywał. On tylko tak dużo dziobem kłapie a jak przychodzi co do czego to ogonek pod siebie i do tyłu :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Masz coś przeciwko tym którzy mają coś przeciwko? :biggrin: Nieee ... ale oni nie wiedza co pisza :o)Teeeeej ... ale groznie to zabrzmialo ... juz sie boje hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Nieee ... ale oni nie wiedza co pisza :o)Teeeeej ... ale groznie to zabrzmialo ... juz sie boje hehe jego nie ma sie co bac :biggrin: sam mowil ,ze sie na bostwo zrobi.. :biggrin: Lepiej sie boj Janusza on w ogole chyba kobiet nie lubi!!! :bigrazz: Nie przejmuj się, "Cebe". Bubr też nie wyrywał. On tylko tak dużo dziobem kłapie a jak przychodzi co do czego to ogonek pod siebie i do tyłu :biggrin: Wychodzi na to chyba ,ze wszyscy Panowie tak mowia a jak przychodzi co do czego,to sie wstydza... :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Wychodzi na to chyba ,ze wszyscy Panowie tak mowia a jak przychodzi co do czego,to sie wstydza... :biggrin: Nie sie wstydza, a sa niesmiali :biggrin:Ja jestem niesmialy i jestem z tego dumny, i co... na klaty? :biggrin: :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Nie sie wstydza, a sa niesmiali :biggrin:Ja jestem niesmialy i jestem z tego dumny, i co... na klaty? :bigrazz: :biggrin: Tryskasz niesmialoscia.....szok :biggrin: nigdy takiego nie spotkalam jeszcze :biggrin: Edytowane 21 Września 2006 przez Madzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Tryskasz niesmialoscia.....szok :biggrin: nigdy takiego nie spodkalam jeszcze :biggrin: Jak to zwyklem mowic: ju noł naaafin :biggrin: Jak przychodzi co do czego, to... zgroza i korniki :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Jak to zwyklem mowic: ju noł naaafin :biggrin: Jak przychodzi co do czego, to... zgroza i korniki :biggrin: No prosze jak sie reklamuje :biggrin: :clap:Zapraszamy do tematu OGLASZAM CASTING...tam mozesz wziac udzial w ala konkursie!!! Edytowane 21 Września 2006 przez Madzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 jego nie ma sie co bac :bigrazz: sam mowil ,ze sie na bostwo zrobi.. :biggrin: Lepiej sie boj Janusza on w ogole chyba kobiet nie lubi!!! :biggrin: Kobiet nie lubi ... :biggrin: A co jakis lewy czy co - nie obrazajac nikogo afkors :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 nie wiem czy lewy ale stwiardzi ze "kobieta na sportowym motocyklu wyglada zalosnie..."poczytaj wczesniej a sama ocenisz..!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 ODPOWIADAMMatka mojego znajomego 25 lat temu myslała, że na swoim pańieńskim ma dni niepłodne :biggrin: A moj znajomy pokornie wrócił do zony. Rozwód pewno bedzie ale jego rodziców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi