Skocz do zawartości

Kobieta i motocykl

Fidel5
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pozwalam sobie przypomnieć, że w wożenie to mnie wrobił Fidel, a że ja paniom nie odmawiam i dla nich wszystko (no prawie!) to macie chłopy co chcieliście. Bo ja to bym wolał to ściąganie skór i kładzenie do łóżka, ale to już Buber sobie zarezerwował. Ciekawe tylko co na to jego żona?? :biggrin:

Oj nie ma solidarności tylko rywalizacja, że wióry lecą.

Ciekawe jak wyglada taka rywalizacja ....??Motocyklisci walczacy o motocyklistki!!! Prawda Panie ,ze chcialybyscie to zobaczyc :biggrin: Yoss pokaz jak sie to robi.....!!

Ciekawe jak wyglada taka rywalizacja ....??Motocyklisci walczacy o motocyklistki!!! Prawda Panie ,ze chcialybyscie to zobaczyc :biggrin: Yoss pokaz jak sie to robi.....!!

jak wygląda? np. spuszczanie powietrza z łańcucha motocykla kolegi :biggrin:

Madzik, a jakim moto Ty jeździsz?

Pozwalam sobie przypomnieć, że w wożenie to mnie wrobił Fidel, a że ja paniom nie odmawiam i dla nich wszystko (no prawie!) to macie chłopy co chcieliście. Bo ja to bym wolał to ściąganie skór i kładzenie do łóżka, ale to już Buber sobie zarezerwował. Ciekawe tylko co na to jego żona?? :biggrin:

Oj nie ma solidarności tylko rywalizacja, że wióry lecą.

Już ma spkowane walizki!!!! :biggrin:

Edytowane przez Piaffe

jak wygląda? np. spuszczanie powietrza z łańcucha motocykla kolegi :biggrin:

Madzik, a jakim moto Ty jeździsz?

łee a myslalam ,ze bedziecie sie normalnie bic :biggrin: !!Teraz na zadnym,dlatego sie nie pisze na zaden zlot w tym roku,ale czekam tylko na spadek cen po sezonie i kupuje!!!A na czym jezdzilam.. na wszystkim co mialam pod reka,ostatnio na 900rr!!!Takze licze YOSS na to,ze mnie przewieziesz,bo cebry rzadza :biggrin:

Edytowane przez Madzik

Ile lat żyję to widac jak sie w lewo spojrzy :biggrin:

A jeśli chodzi o te instynkta rzeczone to pojęcia nie mam jak to jest , bom w życiu panienek nie wyrywała ( brrr...) :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Nie przejmuj się, "Cebe". Bubr też nie wyrywał. On tylko tak dużo dziobem kłapie a jak przychodzi co do czego to ogonek pod siebie i do tyłu :bigrazz:

Nieee ... ale oni nie wiedza co pisza :o)

Teeeeej ... ale groznie to zabrzmialo ... juz sie boje hehe

jego nie ma sie co bac :biggrin: sam mowil ,ze sie na bostwo zrobi.. :biggrin: Lepiej sie boj Janusza on w ogole chyba kobiet nie lubi!!! :bigrazz:

Nie przejmuj się, "Cebe". Bubr też nie wyrywał. On tylko tak dużo dziobem kłapie a jak przychodzi co do czego to ogonek pod siebie i do tyłu :biggrin:

Wychodzi na to chyba ,ze wszyscy Panowie tak mowia a jak przychodzi co do czego,to sie wstydza... :biggrin:

Wychodzi na to chyba ,ze wszyscy Panowie tak mowia a jak przychodzi co do czego,to sie wstydza... :biggrin:

Nie sie wstydza, a sa niesmiali :biggrin:

Ja jestem niesmialy i jestem z tego dumny, i co... na klaty? :biggrin: :bigrazz:

Nie sie wstydza, a sa niesmiali :biggrin:

Ja jestem niesmialy i jestem z tego dumny, i co... na klaty? :bigrazz: :biggrin:

Tryskasz niesmialoscia.....szok :biggrin: nigdy takiego nie spotkalam jeszcze :biggrin:

Edytowane przez Madzik

Jak to zwyklem mowic: ju noł naaafin :biggrin:

Jak przychodzi co do czego, to... zgroza i korniki :biggrin:

No prosze jak sie reklamuje :biggrin: :clap:Zapraszamy do tematu OGLASZAM CASTING...tam mozesz wziac udzial w ala konkursie!!!

Edytowane przez Madzik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...