Madzik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Oki doki - na poważnie to też uważam że w tym roku odpada. Ale na wiosnę czas jak znalazł. Uwaga! teraz sie będę chwalił :) - parę lat przepracowałem w branży turystycznej i jakieś tam kontakty w okolicy mam, jakkolwiek są to głownie ośrodki wczasowe. Ale znam kilka naprawdę fajnych, i weekend w maju na pewno dałoby się rozsądnie znaleźć. Tylko że podkreślam - tereny i możliwości turystyczne są pięęęęękne, ale do nas dojechać trochę daleko. Tak więc na poważnie - jeżeli to ma mieć sens, to trzeba założyć osobny temat, dojść do porozumienia (ogólnie) gdzie i kiedy i jadziem. Zlotów nigdy jeszcze nie organizowałem, ale szczyt moich umiejętności to było 1300 ludzi na wycieczce na raz jednego dnia.... (bez picu). I przeżyłem..... A poza tym jestem zdeklarowanym abstynentem, to wam motórów popilnuję jak wszyscy będą balować :crossy: A Piaffe się wypowie wieczorem - ja mam w pracy dostęp do kompa..... Pozdro! Buber odczepimy Ci kule od stolu kuchennego ,a przyczepimy do jednego motocykla i skoro nie pijesz to bedziesz mogl sobie siedziec spokojnie i pilnowac maszyn :) z Wroca nie mam daleko do was wiec jestem zaaaa!!! Ależ ja nie mam nic przeciwko EKG! Tak po prawdzie to patrzę tam z zainteresowaniem, bo wiem (z doświadczenia) że jak człowiekowi zim przybywa, to mu się myślenie zmienia i w bardzo wielu przypadkach gada mi się lepiej z równieśnikami wiekowymi niż z kimś koło 20 - bez urazy oczywiście. Ale do rzeczy - to trzeba założyc osobny temat i sprawę finalizować. Ustawić głosowanie (to się da na forum) i heja. Gdzie, kiedy, jak i z kim .... ooops, no znowu mi się kojarzy ;) to jest dobry pomysl,tylko proponuje jeszcze sie z nim wstrzymac i ruszyc jakos tak na poczatku roku,bo jezeli teraz zaczniemy planowac,to do wiosny juz wszyscy zapomna....bylam na wielu zlotach,mniejszych i wiekszych.....zawsze wszyscy krzyczeli ze jada a jak przychodzilo co do czego to nie bylo sie juz z kim nawet napic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 .....zawsze wszyscy krzyczeli ze jada a jak przychodzilo co do czego to nie bylo sie juz z kim nawet napic.... Pewnie prowadzili, to i nie pili, dobrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 "...A jak jeszcze bedą policjanki na motorach..." Suuperrr ;) ponieważ tylko ryba nie bierze w naszym mocarstwie ... to może będzie można proponować korzyść materialną w ... naturze ? :crossy: Pomyśleć że możnaby łączyć przyjemne z pożytecznym :) PozdrawiamKjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Suuperrr :) ponieważ tylko ryba nie bierze w naszym mocarstwie ... to może będzie można proponować korzyść materialną w ... naturze ? :) Pomyśleć że możnaby łączyć przyjemne z pożytecznym :) PozdrawiamKjujik a jestes pewien ,ze ktoras przyjelaby od Ciebie taka oferte???? ;) :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 a jestes pewien ,ze ktoras przyjelaby od Ciebie taka oferte???? ;) :crossy: Cuda się zdarzają :) a i pomarzyć wolno :) PozdrawiamKjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Cuda się zdarzają :crossy: a i pomarzyć wolno :) PozdrawiamKjujik no zdazaja sie zdazaja,a za marzenia nie biją wiec czemu nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 a jestes pewien ,ze ktoras przyjelaby od Ciebie taka oferte???? :crossy: :) Nasza Madzik jak zwykle po bandzie pojechała. ale sie boje innego scenariusza tzn; brzydkiej, grubej i spoconej policjantki na motorze, która domaga sie zapłaty mandatu w naturze ;) Np łapia takiego Yossa i dostaje propozycje, albo przejażdzka na sprzęcie albo prawko :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 "... boje innego scenariusza tzn; brzydkiej, grubej i spoconej policjantki na motorze, która domaga sie zapłaty mandatu w naturze..." FOK !!! nie zasne dzisiaj .. ja mam zbyt bujną wyobraźnię ;)Horror :crossy: PozdrawiamKjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 ale sie boje innego scenariusza tzn; brzydkiej, grubej i spoconej policjantki na motorze, która domaga sie zapłaty mandatu w naturze No co chlopaki zima idzie, wiec miloby bylo przytulic sie do paru kg ponad norme, przeciez - dobrego cialka nigdy za wiele ... ;o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 "...zima idzie, wiec miloby bylo przytulic sie do paru kg ponad norme, przeciez - dobrego cialka nigdy za wiele ... ;o)" Fakt, cięzko nie przyznać racji .. pora chyba casting na na takie "ogrzewanie" ogłosić :biggrin: PozdrawiamKjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 ale sie boje innego scenariusza tzn; brzydkiej, grubej i spoconej policjantki na motorze, która domaga sie zapłaty mandatu w naturze No co chlopaki zima idzie, wiec miloby bylo przytulic sie do paru kg ponad norme, przeciez - dobrego cialka nigdy za wiele ... ;o) ... czyli temat "Kobieta i motocykl" skręcił w najlepszym z mozliwych kierunków ... "kobieta motocykl i sex" ... w dodatku jeden z poczytniejszych chyba aktualnie wątków ... :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 ... czyli temat "Kobieta i motocykl" skręcił w najlepszym z mozliwych kierunków ... "kobieta motocykl i sex" ... w dodatku jeden z poczytniejszych chyba aktualnie wątków ... :biggrin: Całe życie kręci się wokół motocykli, kobiet i sexu :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Nasza Madzik jak zwykle po bandzie pojechała. ale sie boje innego scenariusza tzn; brzydkiej, grubej i spoconej policjantki na motorze, która domaga sie zapłaty mandatu w naturze :biggrin: Np łapia takiego Yossa i dostaje propozycje, albo przejażdzka na sprzęcie albo prawko :banghead: :buttrock: bleehehehehehe,zawsze mozesz takiej "slicznej"odmowic tylko nie wiem co bedzie Cie czekalo w zamian skoro ona tyle masy ma........zezlosci sie i bedzie :biggrin: :bigrazz: ,a YOSS da rade w koncu chyba szybki chlopak jest i zwieje...... :crossy: :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Tak sobie toto czytam i nagle mnie olśnilo ... jeśli byłaby taka gruba, brzydka ... hmmm to znaczy że może, powtarzam MOŻĘ ... bardzo hm być wyposzczona i warto ponieść te pewne niedogodności hm ?Może nadrobi zapałem inne braki ? :biggrin: PozdrawiamKjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Fakt, cięzko nie przyznać racji .. pora chyba casting na na takie "ogrzewanie" ogłosić :biggrin: PozdrawiamKjujik Casting powiadasz hehe ... tylko, zeby sie zakwalifikowac to trza miec czym grzac - no chyba, ze buzer zaloze i ciuszki motocyklowe to wygladam na kawal baby, bo tak to malo sadelka posiadam - wiec sie chyba nie nadaje ;o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi