ube Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 W necie i w ogłoszeniach w gazetach jest sporo firm które albo sprowadzają tłoki albo robią pod podany wymiar, tylko nie wiem jak z trwałością ale na pewno dostępne i tanio. Wystarczy tylko ogłoszenia poprzeglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 nie znam osoby, ktora bylaby zadowolona z dorabianego tloka! Co do Twojego tloka to jest w katalogu wossnera, takze najwyzej chwile poczekasz i olek Ci go ssciagnie!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 no ja tez napewno bym ise nie bawił w zadne dorabianie...Taki dorabiany tłok to jest dobry do jakiegos IŻA, WSK czy SHL ale napewno nie do wysokoobrotowego silnika. Jak sam napisałeś koleś jest starym rzemieślnikiem i ja myśle ze on zatrzymał sie gdzieś na ostatniej generacji MZ :) A tak całkiem serio to raczej szukał bym u Znanych i renomowanych firm PROX , WISECO , VERTEX itp. Poprostu musi sie coś znależć i dopasować :) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Ja sobie dorobiłem ostatnio pierścienie........ tłok cylinder do wymiany po 5 km posypały sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi