Gość Bern Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Czyli tak jak się spodziewałem, następny martwy przepis. Do wybronienia się raczej bez większych trudności. Jak zawsze coś zrobili, tylko jakoś im do końca nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Podczas kontroli jeszcze nigdy nie mialem okazji dmuchac w alkomacik, nie mowiac juz o dmuchaniu pasazera. Wydaje mi się, ze jezeli pasazer podczas zatrzymania do kontroli i zejsciu z motocykla nie zatacza się i wyglada normalnie to raczej dmuchał nie bedzie. Czy ktos z Was mial taką przygodę, ze dmuchał zarowno kierowca jak i pasazer moto :) Raz miałem szlifa jadąc z moją obecną Żoną. Nikomu nic się nie stało, ale jakiś "życzliwy" wezwał policję.Było oczywiście badanie alkomatem, ale tylko mnie. Na pasażerkę policjanci niezwracali uwagi tak, jak by jej tam nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi