ASh Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) Panie i Panowie Kupie sobie motur (choćby nie wiem co mi w tym przeszkadzało) - piękną armaturę. Zamierzam to zrobić u dealera tej jesieni/zimy/wiosny. Powiedzcie prosze o w jakim miesiacu można sie spodziewać bardzo duzych obniżek posezonowych, ale jeszcze wtedy kiedy jakotaki wybór jest wśród cruiserów? Być może obniżki te są w tym samym czasie jednakowe dla wszystkich typów moturów ale ja na wszelki wypadek pytam tu bo chodzi mi o cruisera. Jest jeszcze druga kwestia. Co sadzicie o firmach sprowadzajacych nowe motury z zagranicy i sprzedających je po znacznie niższych cenach niż krajowi dealerzy? Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? PS. Jeśli Admin uzna ze to nie to forum to z góry przepraszam. ASh Edytowane 7 Września 2006 przez ASh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Pisze się "motór" :bigrazz: A jeśli chodzi o firmy sprzedające motóry poza siecią dealerską, jest gdzieś na forum długi wątek na ten temat. Poszukaj.O! Mam: WątekSam oceń.Pozdrawiam. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASh Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Pisze się "motór" :bigrazz: Pisze sie motur ! :bigrazz: Motur nie wymienia sie przecież na motory lecz na motury ! :biggrin: Pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Ja bym sobie sciagnoł z Stanów Road Stara z silnikiem 1700 , bo to czysta klasyka . Teraz to robią na europe jakieś power cruizery , fujjjjj Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Pisze sie motur ! Motur nie wymienia sie przecież na motory lecz na motury ! Mówię Ci, że "motór"! Film nawet taki był: Film takiPozdrawiam :bigrazz: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Wracając do tematu: wydaje mi się, że warto poczekać do przyszłego roku. Wtedy może będą nowe sprzęty ale z roku ubiegłego i powinny być tańsze. A jeżeli nie tańsze to możliwe, że będziesz mógł wziąć sobie trochę akcesoriów (gratis) za parę % ceny. Też warto. Najlepiej spróbuj wypytać dilera albo znawców rynku o praktyki salonów.Ja w ten sposób nabyłem mój ;) trochę taniej i nie przeszkadza mi, że to ubiegłoroczny model :icon_mrgreen: pzdr Edytowane 8 Września 2006 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi