ZIGGI Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Co do giełdy na służewcu...... Wszystko fajnie ale organizacja i obsługa - nawet nie dno, tylko gorzej. A kiedy się odbywa ten bazar w Łodzi?? Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motorbiker_wroc Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Witam ! Jesli chodzi o ubiory to ja polecam kurtki firmy Held ( sprawdzona niemiecka firma ) Cordura ochraniacze i podpinka w cenie ok 300 naprawde bardzo fajna kurtki na poczatek przygody motocyklowej . Sam jezdziłem w takiej 2 sezony mam ja nadal i jestem z niej zadowolony. Jesli chodzi o produkty firmy utika jest z nimi wszystko ok tylko jakość wykonania tych rzeczy jest tragiczna ( tekstylia ) Pozdrawiam www.motorbiker.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tas Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 witam, odkopie trochę temat, szukam kurtki i spodni na moto, problemem jest rozmiar 195cm i długie łapy, po lekturze odwiedziłem funta, i stąd mam pytanie do użytkowników, jak te kurtki/spodnie się Wam sprawująw dłuższym okresie czasu? zastanawia się nad modelami kr15/16 lub kr12 (ma mniej wywietrzników - czy nie jest za gorąca) koszt to ok 800-1000zł z lepszymi protektorami http://funt.pl/sklep/index.php?cPath=15 przymierzałem również kurtki macny, ale ceny to już ok 2k, więc jak na razie odpuszczam jeśli macie jakieś inne sugestie, chętnie poczytam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi