a.kowalski74 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Toruń to bardzo dobre miejsce :icon_mrgreen: No, Toruń albo okolica może być ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Toruń albo okolica może być Tak może być Toruń, tylko musimy nawiązać kontakt z posiadaczem moto z Torunia który znajdzie odpowiednie miejsce na takie spotkanie, chociaż znam jednego który może pomóc....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszek-walker Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 fajna sprawa tak sie spotkać tylko dla mnie troche daleko. moze cos na południu kraju?? Może Rożnów??Solnina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 fajna sprawa tak sie spotkać tylko dla mnie troche daleko. moze cos na południu kraju?? Może Rożnów??Solnina?? Bieszczady bardzo kuszące, ale centrum kraju jest chyba najbardziej "sprawiedliwe" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 nie chcę wprowadzać za dużo zamętu ale bardziej centralnie leży np. Łódz niz Toruń, do tego pierwszego miasta mam 200 a do drugiego ponad 400km.jest ktoś z Łodzi (albo okolic)z możliwościami organizacyjnymi;) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) takk. Tylko ze w Lodzi nie ma co robic. Jest to wielkie miasto i ogolem bieda. Brak terenow. A Torun to bardzo ladne miejsce podobnie jak Inowroclaw. Nie narzekajcie bo mam podobna sytuacje. Tak czy siak mam 400km. Co to jest 400km??!! Zaledwie 3cm na mojej mapie;)Ogolnopolski powinien byc w centralnej Polsce. No moze kawalek obok. Zeby miejsce bylo ladne i ciekawe. Co na po tym zeby z jednego miasta przyjechac do drugiego. Zadna atrakcja Edytowane 8 Września 2006 przez IG x] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Nie sposób się nie zgodzić z przedmówcą :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 ok, niech będzie toruń. ale czy uda się teoretycznie w tym sezonie?/może lepiej zaplanować coś na wiosnę i przez zimę złorganizować wszystko jak się należy(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 może lepiej zaplanować coś na wiosnę i przez zimę złorganizować wszystko jak się należy(?) Tak raczej na wiosnę, teraz to praktycznie po sezonie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Na wiosnę jest zdecydowanie bezpieczniej jeśli chodzi o frekwencję. Trafi się teraz (prawdopodobieństwo znacznie większe) jakiś deszczowy weekend i połowa ludzi nie dojedzie. I będzie kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 połowa ludzi nie dojedzie a druga połowa z forum która posiada te 500 chyba nie wie że coś takiego chcemy zorganizować..... trochę nas mało, wszyscy się jakoś "poukrywali" lub chwilowy brak czasu z którym bywa różnie.......IG x miał rację co do spotkania w Toruniu, ładne ciekawe miasto i można powiedzieć że zero nudy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) No wlasnie. Trzeba jakos rozpowszechnic ta akcje. Biore sie za to od teraz. A moze zorganizowac taki zlocik na poczatku lipca?? Pierwszy weekend na przyklad. Lipiec cieplutki, a wiosna jest raczej kaprysna. Tzn. w tym roku zima strasznie dluuugo trzymala, zreszta jest juz tak od 2 lat. Podejrzewam ze podobnie bedzie i w przyszlym roku. Edytowane 9 Września 2006 przez IG x] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 jestem pewien, że do przyszłego sezonu zbierze się sporo "półlitrów;)". Pod koniec czerwca chyba byłby najlepszy termin, bo co do lipca to różnie być może. ale to jest sprawa do ustalenia.najważniejsze ażeby rozpropagować idee i pomyśleć nad organizacją. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 pół litra to jaknajbardziej odpowiednia pojemność dla jednej osoby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 pół litra to jaknajbardziej odpowiednia pojemność dla jednej osoby Tak do końca to się z tobą nie zgodzę, jeżeli będziesz miał okazję przejechać się motocyklem marki Suzuki, model RG 500 to zapewniam cię ze zmienisz zdanie o półlitrówkach.sorry Glady ale temat tego postu dotyczy innej sprawy???? pzdr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi