mareksit Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 GRATULUJE SPRZETA. NIECH CI SLUZY :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek RF Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 hej!No jestem zachwycony tym SRAD-em, właśnie takie i tylko takie malowanie Movistar mi sie podoba. Idealnie pasuje do super-sporta. Tym bardziej że jest rzadko spotykane i te maszyny były trochę droższe w salonie. Jak będziesz chciał sprzedać to daj mi znać najpierw-pisze poważnie!Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruss00 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Taki sprzecik to tylko pozazdroscic narazie jak dla mnie to tylko jedno duze marzenie. Zycze Ci aby Ci ten motor sluzyl bezawaryjnie i zebys byl z niego bardzo zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaes Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 dzieki, dzieki,sorry ze tak pozno odpisuje ale urlopowalem sie troszke :clap: Muminek - przykro mi bardzo, ale zdjecia tylko "zony" Suzi :notworthy: Stopmen - motocykl kupilem bez ciezarkow i stwierdzilem, ze do konca sezonu jakos dam rade. No i dalem rade, poniewaz motocykl juz odstawilem i mieszka 250 km od mojego domu :) uki80 - jak widac, nie watro poswiecac sie az tak dla kobiet. Zabraniaja kupna motocykla a silikony wstawiaja :( Arek RF - bede pamietal, ale jeszcze pare sezonow chce nim pojezdzic, zwlaszcza, ze motocykl pojdzie w rece mojej dziolchy, jezeli zrobi prawko.Obecnie zastanawiam sie nad kupnem Hondy CBRR z malowaniem Telefoniki :notworthy: zobaczymy tylko jak kieszen to wytrzyma. Maszynka jest naprawde zadbana i byla w bardzo dobrych rekach. Aruss00 - dla mnie tez to bylo tylko mazenie. Wiekszosc na tym forym mieli ten sam problem. Jedyna rada: zbierac kaske jak tylko sie da :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Gratulacje sprzeciora!!!kozak fura, jak by nie patrzec:DEhh Twoja kobieta się rwie do jazdy a moja się mnie ostatnio zapytała czy motocykle mają łańcuch....."taki jak w rowerze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Nic tylko pogratulować... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro 58 Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Witaj,cieszę się razem z Tobą - gratulacje i powodzenia. Wiem co czujesz sam niedawno po rocznej przerwie znowu kupiłem moto - to piękna pasja.Myślę ,że się ze mną zgodzisz tzn.kiedy zakładasz te ciuchy i siadasz na maszynie z przylepionym uśmiechem :biggrin:. Wiesz ,że to jest to.....SUPER. Naprawdę się cieszę. Pozdrowienia dla jak mniemam - Cudownej Kobiety. Ps.Napisz proszę,czy często ganiasz na wschód?Pochodzę z tych stron i może kiedyś moglibyśmy polecieć razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi