dr.puniszman Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 1.jakie swiatła włacza sie tam przy przekreceniu kluczyka na sam koniec(bo zapomniałem).2.jak sie włacza swiatła drogowe.3.jakie powinno być cisnienie w oponach.sorki za głupie pytania, ale jutro na 8 rano egzamin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 1. Światła postojowe, kręcąc w lewo na kluczyku, do końca. 2. po prawej stronie dżwignia z trzema pozycjami3. boże tego to już nie wiem Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 W kwestii ilości wiatru w oponach, zawsze można powiedzieć, że zgodnie z instrukcją. Nie zapomnij przed ruszeniem ustawić sobie lusterek. Sprawdź też jak jest ustawiony kranik paliwa.Będąc już na mieście nie zapomnij, że rowerzyści i piesi to "święte krowy", a linie ciągłe - jak mówił mój instruktor - to nienaruszalna świętośćTrzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) PAMIĘTAJ PAMIĘTAJ I JESZCZE RAZ PAMIĘTAJ zawsze wYłączać KIERUNKOWSKAZY ! ! ! wielu przez to uwaliło (łącznie ze mną) i wielu jeszcze uwali ! a jeżeli chodzi o świała to u większości moto z kursów przy przekręceniu kluczyka światła się świecą, ale zawsze przzed ruszeniem wystaw rękę przed moto w celu upewnienia. (egzaminatorzy na takie detale zwracaja uwagę) pozdrawiam i życze POWODZENIA :bigrazz: PS jezeli o swiatła chodzi to poszukaj przełącznika na kierownicy z napisami : HI i LOW. HI o długie (drogowe) LOW to krótkie (mijania) Ciśnienie w oponach zależne jest od motoru, mozesz powiedzieć tak i jeszcze odczytać możesz wartość ciśnienia powietrza na oponach motoru. PS Przypominam jeszcze raz o wYŁączaniu kierunków I oczywiście daj znać jak to zdałeś na prawko:) Edytowane 6 Września 2006 przez Zygzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi