jean Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Witam. Pilnie poszukuje instrukcji obslugi do Hondy CBF 500 z 2004r. Moto od przedwczoraj stoi w garazu, a ja, jako ze to pierwszy sprzet, jestem zupelnie zielona. Moze komus nie jest juz potrzebna ww. instrukcja, albo moze ktos wie gdzie ja znalezc na sieci? Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Miałem podobny problem, w sieci nigdzie nie było, więc zadzwoniłem do Hondy Plaza i zamówiłem, po 3 dniach była do odbioru ale niestety kosztowała z 50 PLN. ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) A nie mozesz jakos skana zapodac i wrzucic linka ? Edytowane 6 Września 2006 przez Mosue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 A nie mozesz jakos skana zapodac i wrzucic linka ? Ja? Ja mam 600-ke CBF, więc to raczej sie nie przyda :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jean Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 No tak...niby duzo ludzi ma takowe motóry, ale jak przychodzi co do czego to cisza :biggrin: Tez mialam taki pomysl, zeby zadzwonic do salonu Hondy, ale udalo mi sie wygrzebac w starych allegrowych aukcjach te instrukcje. Jedyne 40 zeta (z kosztami przesylki :bigrazz: ) i za kilka dni bedzie moja. A teraz z innej beczki - jesli ktos potrzebuje instrukcji do CBF 500 to zapraszam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 No to jak bedziesz miala to dawaj line na forum i niech sobie kazdy zassie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 No tak...niby duzo ludzi ma takowe motóry, ale jak przychodzi co do czego to cisza :evil: Tez mialam taki pomysl, zeby zadzwonic do salonu Hondy, ale udalo mi sie wygrzebac w starych allegrowych aukcjach te instrukcje. Jedyne 40 zeta (z kosztami przesylki :biggrin: ) i za kilka dni bedzie moja. A teraz z innej beczki - jesli ktos potrzebuje instrukcji do CBF 500 to zapraszam :cool: Chętnie skorzystam z propozycji udostępnienia serwisówki, nie wiem czy to jeszcze aktualne , ale jeśli to bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Od wczoraj posiadam CBF 500 i też poszukuje serwisówki, niestety nigdzie nie ma w sieci :/ Byłbym wdzięczny gdyby ktoś się podzielił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 (edytowane) Honda CBF500 Service Manual SPA By Mosue http://www.megaupload.com/?d=TJQB1QCD Edytowane 28 Lipca 2010 przez Mosue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRT TVL Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 wielkie dzięki Mosue, jeszcze do cbf nie widziałem nigdzie do tej pory. Mam nadzieję, ze się nie przyda, ale człowiekowi lepiej, jeżeli w razie czego ma gdzie zajrzeć. :flesje: Ci się należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi