Kjujik Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Czy moze ktos z szanownych forumowiczy ma takowa przyczepke i podzieli sie informacja gdzie kupic ?Na allegro znalazlem jedynie jakies zwloki w stanie rozkladu, google zacheca do zakupu przyczep POD motocykle a na czeskich stronach costam jest ale ... po czesku to i kazdy horror zamienia sie w komedie....Gdzies kiedys widzialem motocykliste jak pomykal z takim czyms ale .. ja katamaranem wtedy i nie bylo jak zaczepic. Prosze o pomoc posiadaczy i/lub zorientowanych w temacie ;) PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 wczoraj w castoramie widziałem przyczepkę na 2 moto w cenie 1500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 wczoraj w castoramie widziałem przyczepkę na 2 moto w cenie 1500 zł Tzn JAK ??????? Chyba z dyszlem jak dwa konie w zaprzęgu chyba :)Kolega nie zrozumial ;)Nooo moze ja nie dość jasno napisalem .... nie do przewozu motocykla ta przyczepka ale do ciągnięcia ZA moto :) Moze teraz bedzie lepiej? PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 ogłoś sie na allegro ze kupisz przyczepke PAv 40 lub 41. moze zgłosi ci sie gośc ktory sie do mnie zgłaszał jak ja swoja kupowałem. za 700zł chciał sprzedac mowił ze w super stanie. ale dla mnie było za drogo i wziałem za 400 bez błotniczka i kompletnego mocowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Tzn JAK ??????? Chyba z dyszlem jak dwa konie w zaprzęgu chyba :bigrazz: Kolega nie zrozumial :) Nooo moze ja nie dość jasno napisalem .... nie do przewozu motocykla ta przyczepka ale do ciągnięcia ZA moto :) He he he :biggrin: nawet nie wiedziałem że są takie przyczepki ;) w takim razie nie pomogę, over & out Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi