chomiczon Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Wlasnie sie zarazam drugim moto, a choroba bierze sie od Honda XL600V Transalp :-))Oczywiscie Shadowki nie sprzedam, bo bedzie ze mna do samego konca, takie podjalem postanowienie :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) gadaj , gadaj , jak Cie przyciśnie czego nie życze to i shadowka pójdzie , lub jak zamarzysz o naprawde zajebistym sprzecie to wtedy posprzedajesz to co masz i zapomnisz . Ja miałem podobnie z jawą , byłem pewien , ze puki nie skończe szkoły i nie pojede do pracy to japonii nie bedzie a jak juz bedzie to zajmie miejsce obok jawy w garazu ale jednak nadarzyła sie robota wakacyjna i akurat brakowało tego 1000zł , zgadnij co z jawą zrobiłem heh ... ;) pozdrawiam !!! Edytowane 5 Września 2006 przez RudyXJ Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 gadaj , gadaj , jak Cie przyciśnie czego nie życze to i shadowka pójdzie , lub jak zamarzysz o naprawde zajebistym sprzecie to wtedy posprzedajesz to co masz i zapomnisz . Ja miałem podobnie z jawą , byłem pewien , ze puki nie skończe szkoły i nie pojede do pracy to japonii nie bedzie a jak juz bedzie to zajmie miejsce obok jawy w garazu ale jednak nadarzyła sie robota wakacyjna i akurat brakowało tego 1000zł , zgadnij co z jawą zrobiłem heh ... ;) pozdrawiam !!! Hehehe, wszystko zalezy czy Transalp spelni moje oczekiwania :-).A Shadowa, za duzo w nia serca wkladam i pieniedzy (remont) wiec pewnie pozostanie. Moze znajdzie sie w przyszlosci jakas druga polowa to posmiga na babci shadowce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 idziesz w dobrym kierunku ... no prawie ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Hehehe, wszystko zalezy czy Transalp spelni moje oczekiwania :-).A Shadowa, za duzo w nia serca wkladam i pieniedzy (remont) wiec pewnie pozostanie. Moze znajdzie sie w przyszlosci jakas druga polowa to posmiga na babci shadowce :)jak chcesz to mam w domu test Trasalpa 650 w 'AutoŚwiat', bardzo przyjemna lektura o przyjemnym sprzecie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 jak chcesz to mam w domu test Trasalpa 650 w 'AutoŚwiat', bardzo przyjemna lektura o przyjemnym sprzecie ;) znalazlem gdzies na necie dobre opisy. Tylko nie wiem czy nie zaczne od 600. Jednak pare groszy roznicy od nowszej wersji. Nigdy nie mialem tej wielkosci moto, a nogi mam niezbyt dlugie przy 176cm wzrostu :-)) Wiec jak sie nie sprawdzi to pojdzie w swiat i pozostane przy cruiserach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi