Skocz do zawartości

Coś pięknego

Rekomendowane odpowiedzi

chyba nie podpucha , widziałem kiedys ze stała faktycznie za 9500 zł , pewnie gosć z ceną zjechał a treść ogłoszenia moze tylko skopiował i tak wyszło...bynajmniej "tak sobie wyobrzażam " (jak to Kazik śpiewał ;) ) Pozdroo

Na boczku ma jak wół napisane CB750. Czuję jakiś przekręt. A swoją drogą piękny jest. Miałem CB900 F w szarym malowaniu. Jeździ się jak Cadillacem. Ehhh, człowiek był głupi i sprzedał.

hikor

Rzeczywiście jest napisane CB750. hmm, zastanawiające to jest. Jakieś pare miesięcy temu dałbym głowe, ze widziałem ten sam sprzęt na allegro. Wiec jesli tak to stoi juz troszke czasu.

Jeździłęm jakis czas od kumpla na Bodor 750 i musze przyznać ,że to jest klasa. Ten motocykl to klasa.

Widziałem tę Hondę rok temu w owym warsztacie na Okęciu. Stan był o wiele gorszy od tego, choć nadal motocykl wyglądał atrakcyjnie. Boczki z CB750 są dlatego, że właściciel (stary Niemiec) nie mógł znaleźć orginalnych. Tylna opona wyglądała jak po ostrym paleniu, ale to podobno tamten dziadek jeździł kwardatowo. Nie pamiętam dokładnie czy wtedy była już na sprzedaż, czy jedynie była serwisowana. Pamiętam jedynie, że bardzo ten motocykl chwalili (a ja, co trzeba zaznaczyć, nie zainteresowany kupnem).

Nie sądzę również by mechanior wciskał nam "przedwyborczą kiełbasę". To znajomy mojego ojca, serwisował tam swoje BMW.

Aha, tamtejszy mechanik ma spore doświadczenie w przerabianiu Urali, co fantazyjnie robił parenaście lat temu. Nie jestem pewien do końca, ale chyba ma coś wspólnego z polskim projektem Ural 190km/h. A sprężanie z 7:1 podnieśli do 13:1. Zagadał jak zajechałem swoim ;).