bahama Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 mam następujący problemna złączeniu kolanka z cylindrem podczas gdy moto chodzi wydobywa sie dziwny jaby wodnisty alej jest bardzo czarny nie ma go duzo ale jest kłopotkliwy nie wiem moze są jakies sposoby albo jakieś uszczelkisilikon moze cos pomóc??????nie wiem co zrobić i podobnie jest na złączeniu kolanka z tłumikiem co robić??????????????? pomocyBahama...:) dzieki za wszelkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoob Opublikowano 26 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2003 U mnie tez jest nieszczelny tłumik. (kolanko-tłumik) Uszczelniłem to silikonem. Niestety, po 100km go wydmuchało :wink: Najlepsza jest oryginalna uszczelka z azbestu. Ale takiej raczej nowej nie dostaniesz... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 27 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2003 mi tez nagar wylatuje miedzy kolnkiem a tlumikiem! zawsze mozna to uszczelnic chyba o ilikonie techncznym byal mowa juz w jakims temacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 28 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2003 Silinkon.Jak wydmucha to najwyzej nabawisz sie pracy na doslowne 10 minut. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoob Opublikowano 28 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2003 Silinkon.Jak wydmucha to najwyzej nabawisz sie pracy na doslowne 10 minut. PozdrawiamMasz rację, roboty jest dosłownie na 10 minut. Ale silikon musi jeszcze wyschnąć, a do tego wydmuchuje go zbyt szybko ( u mnie po 100km) więc co drugi dzień trzeba byłoby znów uszczelniać. Moim zdaniem taka "zabawa" nie ma sensu. Lepiej poszukać czegoś bardziej wytrzymałego. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi