MYCIOR Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 ;) jak cie to interesuje to wczesniej miała R1 :) troszke dziwne bo ja bym sie przesiadł w odwrotnej kolejnosci z R1 na R6. Wiem wiem napiszesz ze R1 byla za mocna, to ja odrazu odpisze niehc przesiadzie sie na GSXF600 na początku. Cały ten wontek jest do śmieci.Jezeli kobieta miala juz R1 (jesli to prawda) to na pewno ma za sobą jaką przeszłość motocyklową, wiec nic jej nie trzeba doradzac. Powiedzcie co widziecie na foto (co jest ok , a co nie) - jak znacie dobrze ten model z tego rocznika i w tym malowaniu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Z tego zdjęcia za dużo dowiedzieć się nie można. Trzeba pojechać i zobaczyć na żywo. A że dziewczyny lubią R6 to prawda, już nie jedną spotkałem na 6-ce. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Mam wrażenie, że większośc kobiet siadających na motocykle, wybiera plastiki. Ostatnio czytałem wypowiedź mniej więcej tej treści:"Czy to normalne, że na zakręcie prostuje motocykl jak jest silny wiatr?Bo ostatnio jak jechałam to coś takiego mnie spotkało. Jeżdżę już 2 miesiące i to pierwszy raz się zdarzyło."Mowa była o CBR954...Ręce opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi