vito Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Witam VS 750 model VR51B potrzebuję dokładnych danych motocyklaTakich jakDopuszczalny Nacisk na ośWaga motocyklaMoc motocykla Jest mi to potrzebne żeby mi wydali twardy dowód Pozdrawiam i peoszę o info albo linki do stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Moc - 50 KM/7500obrMom obr.- 60 Nm/5000obrMasa poj- 212 kgDop masa całk.- 410kg nacisk na oś? Po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Lolo, a po to by więcej danych byo w dowodzie i aby urzędnicy mogli sie w sumie niektórymi bezsensowymi danymi podniecać... Jak robiłem pierwszy przegląd to mi ważyli moto, sprawdzali naciski na poszczególne osie. Cos pod nosem gadali, że teraz do motocykla potrzeba tych danych i urząd robi problemy jeśli niektórych danych nie ma na karcie pierwszego przeglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Masakra jednym słowem. :) Mnie na przeglądzie gościu nie chciał podbic dowodu bo.....Skład spalin się nie zgadzał?! :evil: Moto chodziło pięknie, świece czyściutkie, żadnego przykopcania a ten mi z takim tekstem...Przede mną włąsnie skonczył przegląd z powodzeniem rozklekotany ropniak dymiący na całą stację!!!!! Powiedziałem mu co o tym myśle i się zabrałem.W innej stacji przeszła przegląd bez problemu. i dziwili się , że moto z 1982 moze być w takim zajebistym stanie! No tak nacisk na oś jest wazny bo jeszcze koleiny zrobimy motocyklami!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Masakra jednym słowem. :) Mnie na przeglądzie gościu nie chciał podbic dowodu bo.....Skład spalin się nie zgadzał?! :) Moto chodziło pięknie, świece czyściutkie, żadnego przykopcania a ten mi z takim tekstem...Przede mną włąsnie skonczył przegląd z powodzeniem rozklekotany ropniak dymiący na całą stację!!!!! Powiedziałem mu co o tym myśle i się zabrałem.W innej stacji przeszła przegląd bez problemu. i dziwili się , że moto z 1982 moze być w takim zajebistym stanie! No tak nacisk na oś jest wazny bo jeszcze koleiny zrobimy motocyklami!! ;)Pewnie chcieli w łapę... a lubią dostawać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi