Gość marcpol Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Witam, chciałbym kupic ten silnik do mojej Gliery. Ma pytanie czy warto i jakie bedą ceny brakujących częsci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 A przestan. Za sam cylinder z tlokiem i pierscionkami zaplacisz ponad 1000zł. Do tego dolicz glowice, sprzeglo, dekle, gaznik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Dzieki, czyli ten silnik odpada poszukam czegoś innego, może z wypadku, a narazie bede sie turlał na mojej 50. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Mój kolega za silnik cały kompletny tylko bez gaznika wziął 950zł po przebiegu 24tys.km. Edytowane 3 Września 2006 przez na koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 A wiesz czy ten silnik bedzie pasował w Twoją rame ?? Bo kupisz a potem go nie zamontujesz. A ta aukcja co dałes to tak jak pisał kolega rożek - bys musiał duzo dołożyc do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Silnik raczej bedzie pasował, bo moja Gilera ma ruchome mocowania silnika, wiec z tym nie bedzie problemu, a jeśli juz to znam dobrego tokarza, który by dorobił nowe mocowania z tego co patrzyłem nie tzreba byłoby nic spawać i przerbiać ramy). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 a nie lepiej zmienic moto ? pamiętaj, że rama, zawieszenia i hamulce moga nie dac rady przy trzykrotnie zwiekszonej mocy silnika !! jesli jednak to zrobisz to uważaj przy wyzszych predkosciach ... Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 a nie lepiej zmienic moto ? pamiętaj, że rama, zawieszenia i hamulce moga nie dac rady przy trzykrotnie zwiekszonej mocy silnika !! jesli jednak to zrobisz to uważaj przy wyzszych predkosciach ... gilera produkowała tez 125 z identycznymi hamulcami, zawiaszeniami, wachaczem, różniły się od 50 ramą deltabox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi