szulczyk Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) Witam Mam takie pytanie mam wszystkie dokumenty umowy itd .. umowa jest na moją mame czy jak pujdziemy do WK to można przerejestrować i wyrobić dokumenty na mnie ( niepełnoletniego )? czy nie? prosze o pomoc Edytowane 2 Września 2006 przez szulczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Witam Mam takie pytanie mam wszystkie dokumenty umowy itd .. umowa jest na moją mame czy jak pujdziemy do WK to można przerejestrować i wyrobić dokumenty na mnie ( niepełnoletniego )? czy nie? prosze o pomoc Nie można.Pojazd będzie zarejestrowany na osobę, która formalnie jest właścicielem.Mama może ci darować "pół motocykla" i wtedy jako współwłaściciel możesz figurować w papierkach. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Jest niepełnoletni, to nie wiem czy moze... nie ma NIPu, a umowe darowizny trzeba opłacić lub zwolnic z opłat w US. Do tego potrzebna jest identyfikacja podatkowa której nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi