aftys6 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Tak jak w temacie.Zlot połaczony z zakończeniem sezonu odbedzie sie w dniach 15-17 września nad jeziorem Firlej w wojewodztwie lubelskim, przy krajowej 19, pomiedzy Lubartowem a Kockiem.Impreza odbędzie sie w ośrodku wypoczynkowym Kasprzak. Trudno nietrafić. Wiecej info TUTAJ Tylko szkoda że w tym roku jest to impreza zamknięta :-/Jak uruchomie moje pierdzidełko to sie pofatyguję :-))) Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 heheto mnie poinformuj jak bedziesz jechal. ja sie napewno wybiore,chociaz nie powinienem. zastanaia mnie jednak dlaczego nie,skoro skutery pchaja sie na zloty motocyklowe.. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Wybieram się tam motocyklem. Jest to impreza zamknięta, czyli trzeba się zapisać i wcześniej zapłacić. Do tego trzeba mieć wprowadzającego. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi