>DANIEL< Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 LOL :notworthy: :notworthy: Nie, to poprostu na bikepics są moje zdjęcia, a on podał do ogólnej galeri dr 125 98' :notworthy: hehe, gratuluje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam. Małe zamieszanie z fotkami - nie wiem czy to Twoj czy nie, no ale gratki :notworthy: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Świetna furka. Wybrałeś 4T, odpłaci Ci się długą żywotnością silnika. :notworthy: Moim zdaniem wygląda ochydnie z tym przedłużeniem tylnego błotnika :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Gratuluje :notworthy: Trzeba było sie zarejestrować jako DRman a nie DT :notworthy: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Gratuluje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 fajne moto no i 4T blotnistych dróg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTman Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Doozer wiem bo miała być DT ale trafił się DR i tak zostało... Witam mam jeszcze jedno pytanie czy 120 wejdzie do niego na tył?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Witam mam jeszcze jedno pytanie czy 120 wejdzie do niego na tył?? Raczej nie, mi na styk 110 wchodzi, bo mam nówke napęd, 110, więcej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Gratulacje!! i bezawaryjnej jazdy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) No wreszcie pan kupił. :cool: Gratuluję, gratuluję! Jeździłem nim przez chwilę i podobało mi się bardziej niż na DT 80. Ogólnie za tą kasę to świetny zakup! Zakładaj kochy i wio w las! PS. Odblokuj go tylko do końca żebyś mógł nadążyć za XT. :biggrin: Edytowane 2 Września 2006 przez Baron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTman Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 My dzisiaj z Baronem byliśmy polatac tu są fotki http://www.bikepics.com/members/dziuradr/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi