Marcin-NTV Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Posiadam Honde NTV i mam dwa problemy. Pierwszy : kupiłem szybe Givi A750 za prawie 600zł i nie mogę jej w żaden sposób ustawić. Powyżej prędkości 100km/h urywa mi głowę. Regulowałem ja na różne sposoby i dalej nic. Czy jest może jakaś zasada ustawiania szyb montowanych do lampy ? Prosze o pomoc. Drugi: Przy niskich prędkościach jak puszczę na biegu gaz i jak jadę powoli na wysokim biegu to są wyczuwalne szarpania tak jakby w wale kardana. Czy zdarzaj sie zużycia krzyżaków na wale od strony silnika, czy może to tak jest w tych moto? Moto ma 37tys km przebiegu więc to chyba za malo na takie awarie? Poradzcie coś gdzie ewentuanie zajrzeć. PozdrawiamMarcin :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 "Przy niskich prędkościach jak puszczę na biegu gaz i jak jadę powoli na wysokim biegu to są wyczuwalne szarpania tak jakby w wale kardana." Według mnie to poprostu są wtedy zbyt niskie obroty silnika, szarpie silnikem, co przenosi się na wał a potem na tylne koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 u mnie jest to samo, a że nie ma czym szarpać to szarpie kardanem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi