Maciek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 podłączę się do tematu z racji tego że CBF-ke 500 nabyłem dzisiajmoje pytanie związane jest z naklejkaminaklejka hondy na baku jest ok pod lakierem jednak cbf500 po obydwu bokach na zadupku to zwykłe naklejki...czy tak jest w oryginalnie czy powiniennem się martwić? honde kupiłem używaną :)z góry dzięki za odpowiedźJa w swojej Hondzie też na boczkach mam zwykłe naklejki :) Z tego co pamiętam w Hondzie CBF 500 też tak jest :) Pzdr. Cytuj Moje moto rzeczy do sprzedania: http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/D1pP/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Ja w Z 750 też tak mam, wiem, że inna marka i model, ale w większości motocykli tak właśnie jest. Pozdro Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Law_PL Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Dzięki za szybką odpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas85 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 ja podobnie sie dziwilem dlaczego naklejki na zadupku sa na lakierze ale teraz widze ze to normalne Cytuj http://www.bikepics.com/members/wojtas85/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukszy Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 a ja w ogóle nie mam naklejek na tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonsky Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam.Przymierzam sie do wymiany łożyska główki ramy w cbf 500.1. Czy może Ktoś podpowie jak to zrobić samemu i na co przy tym uważać?2. Kupię również lampę przód wersję europejską i dźwignię hamulca tył.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archarius Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Hej, Odnośnie łożyska główki ramy - tu akurat CBF500 nie jest specjalnie specyficzny - standardowo trzeba odkręcić nakrętki lag, rozkręcić półki i wybić stare łożysko. Przydaje się klucz dynamometryczny - żeby nie dokręcać potem "na oko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi