pysiak Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 mobillube GX-A premium , high performance, gear oil SAE 80 W taki olej dzisiaj kupilem i zauwazylem ze pisze do samochodów odswiezam temat czy mogą być jakieś konsekwencje wlania go do przekładni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 za fess gęsty olej i sprzegło ma ciężej się ruszać... wlej Motul Transoil Expert 2T 10W40 i możesz poczuć lekką różnice w jeździe i będziesz miał pewnośc że Ci się niezepsuje sprzegło bo lejesz odpowiedni olej... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Ja lałem różne oleje. Do motorów i te inne i nie czułem żadnej różnicy między nimi. Nic się też nie popsuło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Sebir zeby glowa Ci sie popsuje od gestszego oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Ja lałem różne oleje. Do motorów i te inne i nie czułem żadnej różnicy między nimi. Nic się też nie popsuło. w pracy skrzyni jest różnica i na zimnym sprzęgle , nawet w motorynce da się to odczuć Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja lałem różne oleje. Do motorów i te inne i nie czułem żadnej różnicy między nimi. Nic się też nie popsuło. chcialbym to zobaczyc :] mowisz, mowisz, w co drugim temacie cie widac, a cala prawde jaka piszesz moga "potwierdzic" ci, ktorzy autentycznie przy moto cos dzialaja. zreszta spojrz post wyzej.moze przechodziles z 10W40 castrola na 10W40 elfa, i dlatego wiele nie odczules:) a co do odczucia, to nawet jawka niebardzo chce prazyc po zalaniu jakimstam zadkim lotosem. wszystko ma swoje przeznaczenie.pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi