Bart3z Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Witam ;) Mam takie pytanko czy da coś nawiercenie wydechu w Virago 125 z 97r.?Zależy mi, aby dźwięk był nie tyle co głośniejszy tylko, żeby był bardziej basowy :D Jak nawiercić, aby taki efekt uzyskać?Myślałem, aby nawiercić tylko jeden tłumik i to tak, aby można było później otwory nagwintować i wkręcić śruby, aby przy sprzedaży nie było problemów, że jest za głośny...Jakiego wiertła użyć? Zdjęcia wydechu:Cały wydechKońcówka wydechuKócówka wydechu 2 Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zależy mi, aby dźwięk był nie tyle co głośniejszy tylko, żeby był bardziej basowy :D Wybacz sarkazm, ale jak chcesz osiągnąć to o czym piszesz, to kup moto z większym silnikiem albo subwoofer..... ;) Temat wałkowany wielokrotnie na tym forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) To jest tak :Rewelacji sie nie spodziewaj po 125cm.Jeśli chcesz mieć bulgot pod jajami to musisz mieć min 750 cm w 'V"):icon_mrgreen::) Możesz oczywiście pokąbinowac z nawiercaniem końcówek.Ale nie licz na to że zabulgota jak rasowa V-ka.Dopiero konkretne tłoki potrafią odpowiednio wydmuchnąć spaliny :D Poszukaj sobie na forum. Sam o tym pisałem i dyskutowałem z kolegami. Roger!! Niech chłopak kąbinuje. Od tego się wszystko zaczyna....Sam chyba o tym wiesz.!!Ja w swojej Jawce tez przy wydechach grzebałem. Wyła na całaulicę!:icon_evil::): ;) Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Lolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 To jest tak :Rewelacji sie nie spodziewaj po 125cm.Jeśli chcesz mieć bulgot pod jajami to musisz mieć min 750 cm w 'V"):bigrazz::) Możesz oczywiście pokąbinowac z nawiercaniem końcówek.Ale nie licz na to że zabulgota jak rasowa V-ka.Dopiero konkretne tłoki potrafią odpowiednio wydmuchnąć spaliny ;) Poszukaj sobie na forum. Sam o tym pisałem i dyskutowałem z kolegami. Roger!! Niech chłopak kąbinuje. Od tego się wszystko zaczyna....Sam chyba o tym wiesz.!!Ja w swojej Jawce tez przy wydechach grzebałem. Wyła na całaulicę!:cool::): :icon_mrgreen:Ostatni wolny tydzień, więc pokombinuję chyba trochę w garażu :icon_evil: Akurat lubię grzebać przy moto i siedzieć w garażu...Jeśli wykonam to nawiercanie to opiszę wynik później, a teraz poszukam jeszcze twoich wypowiedzi w tej kwestii :D Wybacz sarkazm, ale jak chcesz osiągnąć to o czym piszesz, to kup moto z większym silnikiem albo subwoofer..... :cool: Moto z większym silnikiem, będzie na początku przyszłego roku, ale chciałbym już teraz chociaż w części poczuć przed smak większej pojemności :P Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 I tak trzymaj. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi