Fonko Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam taki maly problem z amortyzatorem tylnim poniewaz strasznie skacze caly tyl mi nie wiem czy mi nie siadl calkiem bo lata jak by byl tylko na sprezynie gry wyjade na nasze polskie piekne super drogi... to masarka wieksza predkosc i zaczyna skakac ... mozliwe zeby wylal sie olej z niego albo cos i czy mozna to naprawic bez wiekszy kosztow dzieki z gory pozdro. jak cos pisac na gg 9479321 Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Fonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musti_RS Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Czesc!!! Wiesz ja mam Aprilię RS 50 i też strasznie skakal mi amor, jak jechalem w dwie osoby i jakas dziura, nierówność to bujal sie przez 200metrów jeszcze góra-dól. Zmienilem go na inny amorek, od RS 125 i troche mniej ale dalej buja. Kumpel w swojej RS 50 ma tez identycznie, więc one chyba tak już mają.Jak nie ma wycieków, popatrz na niego poogladaj czy nie ma oleju na nim to powinien być OK. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonko Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No to chyba one tak maja :D. ale wydaje mi sie ze nie powinno tak telepac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Mam taki maly problem z armortyzatorem tylnim poniewaz strasznie skacze caly tyl mi nie wiem czy mi nie siadl calkiem bo lata jak by byl tylko na sprezynie gry wyjade na nasze polskie piekne super drogi... to masarka wieksza predkosc i zaczyna skakac ... mozliwe zeby wylal sie olej z niego albo cos i czy mozna to naprawic bez wiekszy kosztow dzieki z gory pozdro. jak cos pisac na gg 9479321Popraw błąd w tytule. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Co się czepiasz??? pisze jak pisze i KAZDY wie o co chodzi, a ty sobie tylko posty nabijasz!!! CHEATER, SPAMER...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonko Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 spoko hybertmtx teraz ktos moglby sobie pomyslec ze ty nabijasz sobie posta. tamten typ mial racje lepiej poprawic niz zeby byl blad juz poprawilem i dobrze ze on mnie poprawial tak sie czlowiek uczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Mi może nie tak mocno, ale się troche buja moja SRka (skuter) - też tylni amorek, z tego co wiem to tak już jest i jedynym wyjściem w moim przypadku jest wymiana na gazowy amor (np. Bitubo) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Ej a w mojej aprilce af1 nic sie nie buja. Wręcz przeciwnie. a sprężyne mam skręconą na maksa. A zobacz czy masz amora z regulacją (tak jak ja) wtedy możesz sobie wyregylować odpicie (pięć ustawień amora). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 no wlasnie.. spróbuj podregulowac.. a jak nie to moze wymień samą sprężynę na jeszcze twardszą (?) trzeba mieć ściągacz do spręzyn. u mni e w mieście np jest firma produkująca sprężyny więc jak bym miał z tym jakiś problem to pewnie daloby się coś skombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi