Konował Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja bym sie pisał na takie cos, byle jeszcze w miare ciepło bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnieprw Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Jezeli wstepnie sa zainteresowani to mozna by cos podzialac.Nie musi byc od razu wielki zlot.Piec osob tez wystarczy :icon_mrgreen: Zastanawialem sie troche nad tym i mam taka propozycje:termin-30.09 do 1.10. Miejsce:np.pole namiotowe w Prelukach kolo Komanczy.Jak ktos nie byl to jest tam fajnie ;) , nad Oslawa,na uboczu,mozna sie wybrac na Jeziorka Duszatynskie(rezerwat na zboczach Chryszczatej),albo poogladac tory i ciekawe mosty bieszczadzkiej kolejki waskotorowej.Zreszta to tylko dwa dni i male spotkanko integracyjne!W Bieszczady tez mozna by smyknac motorkami.I mysle ze nie za daleko.Minus to to ze tam do konca nie ma asfaltu-normalna droga-ludzie tam jezdza osobowymi autami ale szuter.Spanie ja preferuje w namiocie,moze nie bedzie za zimno.Blisko jest schronisko,jak by ktos chcial.Ale wydaje mi sie ze jedna noc to przeciez jakos wytrzymamy(chyba).Kazdy przywiezie co tam bedzie chcial do picia :notworthy: i jedzenia i sie zobaczy.Napiszcie czy jestescie zainteresowani,to sie popytam o ceny w schronisku i o pole namiotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brygi Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) Mieszkam chyba z 400km od tego pola namiotowego,ale wstępnie jestem zainteresowany. Wszyatko zależy od pogody niestety.pozdrawiam Edytowane 14 Września 2006 przez Brygi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 troche daleko do tej preluki.. a tak w ogole ile bylo by chetnych? Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Ja x1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnieprw Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Razem ze mna , przyjechalo by 3-4 motocykle.To wiem na pewno.Na razie nic nie reklamowalem,wiec moze byc wiecej.Zalezy od pogody.Przyszlo mi na mysl jeszcze jedno miejsce,tez w tamtych okolicach-Smolnik.Jest tam fajne pole namiotowe i domki.Niestety juz platne.Cena w domkach jakies 20-25 zl.Rozbicie namiotu ,na razie nie wiem.Mozna tez zjesc na miejscu.A zreszta,bedac w okolicach Komanczy na obiad najlepiej pojechac na Slowacje na zapiekany ser,tak mi sie jakos skojazylo,pewnie glodny jestem.Bede w tamtych okolicach w niedziele to sie dowiem wszystkiego.Jak by ktos mial jakis inny pomysl to ja chetnie sie dolacze-az mnie nosi zeby gdzies jeszcze pojechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Co roku zaliczam Bieszczady, a w tym jeszcze nie byłem :D . Piszcie co, gdzie i w który weekend, postaram się dostosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnieprw Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Hej ! Niestety dzis zamiast smigac na moto musze siedziec w pracy ;) Kumpel dostal zwolnienie od lekarza.Jak go zobacze to bedzie naprawde chory,bez L4 na oko bedzie widac :biggrin: .Sprawa wyjazdu w Bieszczady nadal aktualna.Znajomi pojechali do Smolnika samochodem,maja sie dowiedziec o ceny i wolne miejsca.Odpowiada wam termin 30.09-1.10 ? Mowilem paru osobom i z okolicy bylo by kilku chetnych.Piszcie cos bo mozna uschnac z nudow.Goska-moze troche daleko,ale za to jaka piekna trasa,przez Przemysl i Sanok.Same winkielki i gorki :crossy: :P A moze macie jakies fajne miejsce na Pogozu Przemyskim?Dawno tam nie bylem.JECHAC GDZIES,JECHAC !!!!! :crossy: :crossy: :crossy: Jest cos nowego. WILD-mialas racje jednak jest jeszcze cos w Bieszczadach!!!! Zobaczcie sobie www.pogodzinach.neostrada.pl Tam jest o zlocie :crossy: w Smolniku (Bieszczady kolo Komanczy).Tylko 22-24.wrzesien.Normalny zlot i koncert , podobno ma byc 10 zespolow.Wstep 5 zl.Co wy na to ? Nic tylko jechac.Wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 oooo ciekawe o tym spotkaniu jeszcze nie słyszałem, wie ktoś może od kiedy to się tam odbywa ?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnieprw Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 oooo ciekawe o tym spotkaniu jeszcze nie słyszałem, wie ktoś może od kiedy to się tam odbywa ?? pzdr To nowa impreza,odbywa sie pierwszy raz.Ale organizuja ja goscie ktorzy co roku robia zlot w Lesku.W zasadzie to dwa kluby(z tego co wyczytalem na ogloszeniach) jeden ktory zaczynal zloty w Lesku(inaczej sie nazywa ale ludzie podobni) i drugi co teraz organizuje Lesko.No i miejsce swietne,to akurat znam. Nie jestem w zadnym z nich,wiec moze odezwie sie ktos kto zna sprawe od podszewki? Moze jakis organizator by cos napisal ? Chyba ktos z nich tu jest.Impreza poza konkurencja w tym czasie,ale troche reklamy by sie przydalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 haha a wiecie ze te 2 pierwsze motocykle po lewej na gorze to moje dziela? (patrz plakat) :biggrin: laadnie... ;) no to zbieramy kase na wyjazd.... Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werfix Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Piękne miejsce. Byłem w tym roku 2 razy w Komańczy/Rzepedzi, tak mi się podoba! CHętnie bym się wybrał kolejny raz, z Krakowa to ok. 250 km, więc rzut beretem. Dajcie znać, jak coś się skonkretyzuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Wybiera sie ktoś na ten zlot ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnieprw Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Wybiera sie ktoś na ten zlot ????ja jade :notworthy: heeja,na zlot :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menzo Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 - ja się wybieram ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi