Arma87 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A wlasnie tak apropo STRZALEK jak tam twoje kolano bo z tego co pamietam miales zerwane wiazadla krzyzowe tak jak ja, ja jestem 1,5 miecha od operacji, oczywiscie robilem prywatnie bo tak to 3 lata na operacje bym czekal. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A wlasnie tak apropo STRZALEK jak tam twoje kolano bo z tego co pamietam miales zerwane wiazadla krzyzowe tak jak ja, ja jestem 1,5 miecha od operacji, oczywiscie robilem prywatnie bo tak to 3 lata na operacje bym czekal. :biggrin:Chwilowo brak mi czasu na rekonstrukcje, myśle, że może w zime sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi