stasiu Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Do końca życia będę nosił "przypominacz" o odpowiednim stroju ( - pokaźna blizna na barku i przedramieniu) . Mimo iż miałem na sobie "skórę", moja skóra ucierpiała.Nawet nie próbuję sobie wyobrażać, co by było, gdybym był ubrany w koszylkę, lub zwykłą bluzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Wiesz co? Jak tam przeczytalem co Pani napisala a pozniej na Pani profil to mi sie przypomnial jeden wypadek mlodej dziewczyny na fazerku, tez chciala wyprzedzic.. Chciala i na checi sie skonczylo. Pozdr Ha... to jesteśmy na Ty czy na pani i o co Ci chodzi mając na myśli mój profil napisz dokładnie prosze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCAND Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Faktycznie jakiś dziwny koleś ;) raz tak, raz tak :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Zawsze jeźdzę w pełnym komplecie :biggrin: Kurtka i spodnie skórzane :cool:no prawda prawdą ja niestety spodni nie mam skórzanych lecz w przyszłym tygodniu kupuje. Ale skórzaną kurtke nosze cały czas, są odstępstwa od reguły lecz jeżdze 2 razy wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneaky Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Niedawno na forum były zdjecia skutków wypadku dziewczyny jadącej na moto w kostiumie kąpielowym. Myślę, że gdyby taka pasażerka obejrzała tatar na ciele z tych zdjęć, to następnym razem zapytałaby "a gdzie kombinezon?".A upały swoją drogą są nieraz nie do zniesienia... jeżdze 2 razy wolniej.To znaczy z jaką prędkością? Bo nawet 20km/h na asfalcie jadąc w t-shircie i dżinach przy upadku maszyny z jeźdźcem może zakończyć sie bardzo nieciekawie. W zeszłym roku moja Pani zepchnęła mnie ze ścieżki rowerowej swoim sprzętem przy 25km/h. Na szczęście wpadliśmy w pole a i tak bolało. A to były tylko lekkie rowery. Gdyby tak pojechać d... po asfalcie (a nie daj Panie przyciśnięty moto ważącym blisko 160kg) byłoby znacznie gorzej i pewnie bolałoby parę tygodni. Auć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 ....To że piszecie że zawsze jeździcie w odpowiednim ubraniu... ok, ale czy napewno zawsze myślicie o tym w czym jedzie ta Pani co siedzi za wami??? ....wątpiePzdr. Asiek :cool: Oczywiście, że dbam o to w czym jeździ ta Pani co za mną siedzi. Nieraz musze nawet nakrzyczeć, żeby się ubrała pożądnie bo jak sobie pupe... Więc o nią dbam (o tą Panią) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi