drobi Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Byłoby jeszcze bardziej super jakbyś ten odgłos nagrał i się z nami podzielił ;).Dzisiaj naszywka doszła a jutro może jakiś wypad z tatą zrobimy.Czy jest możliwość ściagnięcia końcówek całych razem z osłoną bez rozwiercania na stałe?Bo tak by było najlepiej sprawdzić jak to mniej więcej chodzi. Deathraw kilka prób wciepnięcia dzwięków na forum :D bez powodzenia :D wysłałem ci to na priva pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Tu macie link z dźwiękiem wybebeszonej virażki:http://rapidshare.de/files/37251144/wydech.WAV.htmlInstrukcja:1.Wciskasz free.2.Czekasz aż licznik czasu przeleci.3.Wpisujesz kod z obrazka i wciskasz download.Wielkie dzięki drobi!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 takie coś znalazłem dzisiaj w necie jak szukałem od niechcenia na youtube virago.Wydechy poprostu zabijają-są to wyprute silvertaile co daje głośnosć w granicach 110-120 dB!!To troche duża cena nawet jak na taki piękny klang no ale cóż cel uświęca środki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Głośność to nie wszystko Mr. Death. Jak do XV założyłem V&H praktycznie bez niczego w środku, to dźwiek wprawiał w drżenie szyby w poblliskim szpitalu, a wiesz jak wibracje działają na kobiety, w tym przypadku pielęgniarki :icon_biggrin: Co z tego, jak miałem wrażenie nieodparte, że mom.obr. raczej spadł... Po to są te przegrody w tłumikach, żeby zawirowania wyciągały spaliny, a wpustych mogą się cofać. Założyłem wkłady wytłumiające z przegrodą - dźwięk basowy, mocny a osiągi nagle wróciły na swoje miejsce, a może nawet wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) Dlatego mówię że cel uświęca środki.Nie zależy mi aż tak na głośności a na pięknym klangu:)Nie bierzcie mnie za aż takiego zapaleńca:P Taki wydech jest fajny i w ogóle ale tym się nie da więcej niż 20 km zrobić potem to już się pada z wycieńczenia uszu taka głośność to już nie przelewki i naprawdę szkodzi zdrowiu. Edytowane 15 Listopada 2006 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Death, ależ nikt Cię nie bierze za zapaleńca. Spoko. Wiekszość z czoperowców i kruzerowców skupia uwage na klangu. Ja na 100%. Ale klang najlepiej ocenić, gdy sie słucha moto jako obserwator - w róznych sytuacjach. Ty masz kask itd., klang wydaje się zajedwabisty. Na zewnątrz tymczasem przypomina napierniczanie młotkiem po kowadle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 http://allegro.pl/item144011506_rura_tlumi...35_glosny_.html wie ktoś może co to za wydech??I czy się nada?Niestety jak pisałem na maila podanego w aukcji to gościu powiedział że mi nie pomoże bo nic nie wie;/ No i czy mozecie jego stan określić po zdjęciach??Z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewMXR Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam !Niedawno kupilem Virazke i jak sie okazalo nie ma wybebeszonych wydechow (chociaz na poczatku myslalem odwrotnie :icon_mrgreen: ) ! Bylbym bardzo wdzieczny gdyby ktos przeslal mi dzwiek z tak przerobionymi koncowkami na priva, albo podal jakis link ! Ten ktory byl zamieszczony wczesniej juz niestety jest nie aktywny. Pozdr, Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 http://allegro.pl/item144011506_rura_tlumi...35_glosny_.html wie ktoś może co to za wydech??I czy się nada?Niestety jak pisałem na maila podanego w aukcji to gościu powiedział że mi nie pomoże bo nic nie wie;/ No i czy mozecie jego stan określić po zdjęciach??Z góry dzieki.Coś jest nie tak z tym wydechem. Jak bym nie kombinował nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Coś jest nie tak z tym wydechem. Jak bym nie kombinował nie pasuje. Andy kupiłeś ten wydech czy tak wzrokowo kombinujesz???podaj namiary tego gościa na priva, zobaczę co da się zrobić :banghead: Zabrze rzut beretem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Oglądałem ten wydech jakieś kilka miesięcy temu wstecz i na pewno nie jest to wydech do 535 tylko raczej do większej Virówki [wyjście z tylnego cylindra na prosto], a poza tym jest w dość kiepskim stanie moim zdaniem szkoda kasy (sam go nie kupiłem) :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 To jest wydech do 535 stan ;) - nie założyłbym tego do swojego moto Andy co ci miał gościu powiedzieć jak to ani firmowe ani wyglądu.... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) www.dexbizkit.republika.pl/wydech.wav - nagrane wyprute wydechy(same końcówki) od xv535 oczywiśie nagrane przez drobiego.Teraz nie powinniście mieć problemów ze ściąganiem no chyba że miesięczny limit pójdzie. Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 www.dexbizkit.republika.pl/wydech.wav - nagrane wyprute wydechy(same końcówki) od xv535 oczywiśie nagrane przez drobiego.Teraz nie powinniście mieć problemów ze ściąganiem no chyba że miesięczny limit pójdzie."Strona o podanym adresie nie istnieje" :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) "Strona o podanym adresie nie istnieje" :crossy:Sorry za błąd http://rapidshare.com/files/7887162/wydech.WAV.html coś onet nawala więc macie rapida:Dhttp://www.dexbizkit.republika.pl/wydech.WAV.txt tutaj macie ftp tylko jak będziecie ściagać usuńcie z nazwy .txt i powinno śmigać. Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi