Deathraw Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 To jak bedzie Ci sie chcialo, mozesz tez dzwiek umiescic... tak do dopelnienia motywacji zrobienia tego samego ze swoim wydechem :biggrin: PozdrawiamPodpisuję się pod tymi w końcu tatę też muszę zmotywować bo sam raczej tego nie będę robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 ok zdjęcia zrobię a co do dźwięku to zastanowie się jak go nagrać, a co na słowo nie wierzycie???;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Wierzę ci ale są gusta i guściki więc mnie moze się nie spodobać albo być za mały efekt chociaż tu bardziej o tate chodzi bo ja mam tak wyczulony słuch że każdą v2jkę słyszę z odległości 0.5 km a o dziwo pod koniec sezonu dużo się ich zrobiło:D A za zdjątka jeszcze raz mówię będę bardzo wdzięczny;]Najłatwiej nagrać na telefon albo mptrójke z dyktafonem albo poprostu na dyktafon cyfrowy lub analogowy.chodź na telefonie tak cienko to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 No i co z tymi dźwiękami i zdjęciami??.Wolałbym dźwięki żeby usłyszeć jak to chodzi;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 wlaśnie kudlaty co z tymi fotami i mp3 ok :P pogoda cię usprawiedliwia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 OFFTOPNo pogoda dzisiaj przynjamniej u mnie śliczna była i dużo grupek motocyklowych widziałem.Oczywiście kumple mnie na trip autobusowy wyciągnęli na piaski i powrót piechotą 10 km przez różna zadupia w ciemności przez lasy i odziwo naprawde niebezpiecznie się zrobiło jak już do domu wchodziliśmy.Ogólnie super wycieczka była gdyby nie gównażeria która się doczepia i zaczepia.Dasz takiemu porządny argument a jutro juz ci pod domem 5 stoi więc pozostaje tylko nie zwracać uwagi na debile.No ale cóż taki kraj i tacy ludzie na szczęście motocyklowa elita się trzyma zdala od dresiarstwa. A mp3 by się bardzo przydały już nie mogę się doczekać a jak się tacie spodoba to rozwiercimy.Widziałem dzisiaj nawet 2 ładne virażki 535 jedna czarna ubrana i chyba wydechy Jardline a drugą tylko przez chwle widziałem i za duzo nie zobaczyłem.Pozdrowienia dla wszystkich miłośników jędzy i tępicieli dresiarstwa.P.S. Sorry ale musiałem się wykrzyczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Panowie zdjęcia zrobiłem i postaram się jutro je wstawić, a co do dźwięku to pracuje nad tym,pogoda faktycznie nie pozwoliła siedzieć w domu, więc śmigałem bo zima tuż tuż pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 U mnie z jazdą kicha była bo tata cały weekend praktycznie pracował a sam to ja jej z komórki nawet nie wyprowadzę;] Mam nadzieje qdlaty że wpadniesz na pomysł jak to nagrać i po przesłuchaniu w piątek albo sobotę tate do roboty zaciągnę:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Panowie mam takie dziwne pytanie jak się wstawia zdjęcia??? dajcie mi emaila to wam wyślę i sami je wstawicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) [email protected] a wstawić możesz uploadując na imageshack.us i dać linki poprostu;] A na nagranie wydechu już masz jakiś pomysł? Edytowane 25 Września 2006 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 to są bebeszkihttp://img181.imageshack.us/my.php?image=dsc00305fj7.jpg a to rurki przed oszlifowaniemhttp://img81.imageshack.us/my.php?image=dsc00311xz9.jpg pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 No ładnie ładnie czekamy teraz na dźwięki:DSwoją drogą myślałem że coś jeszcze z tego tłumika końcowego zostanie, ale się myliłem;]Wielkie dzięki za zdjęcia.Mam pytanie czy te tłumiki to są jakoś zamocowane specjalnie czy na wtyk?? oczywiscie oprócz tego że są wspawane przy końcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Ależ mnie korci... :icon_mrgreen: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 trzeba je mocno złapać i wyciągnąć, są na wtyk sam się zdziwiłem jak ponawiercałem a tu nic nie wychodzi;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Ależ mnie korci...Nie ma na co czekać :icon_mrgreen: wiertarka, młotek, przecinak do ręki i jazdaaaaa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi