Prałat Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Czołem! Mam problem - tam gdzie baniaki łączą się z blokiem silnika zaczęly mi sie wycieki (przejechane ponad 15 tys., ale kilka lat stał). Cieknie na zimnym silniku. Zapach benzyny jakby. Fakt, że kranik nie trzyma paliwa, bo nawet na zakręconym moto jedzie, przy zdejmowaniu baku to widać wyraźnie, że simering chyba popuszcza. Wiem, uszczelki do wymiany. PYTANIE - CZY TO MA NEGATYWNE SKÓTKI DLA SILNIKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Tak, bo moze benzyna dostac ci sie do oleju jak zaworki iglicowe tez nie trzymaja. A na rozcienczonym oleju dlugo nie pojezdzisz. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi