tubapl Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 hehe, nic z tego....no chyba ze sie napoje nadwyraz dobrze wtedy pomysle (albo i nie :icon_mrgreen: ) ;) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Gratuluje tuba :DChociaż szkoda, że stare, dobre :biggrin: GS-y odeszły w niepamięć :notworthy: Ninją już pięknie sobie polatasz ;) :icon_mrgreen: ps. a jak z terminem? Zostaje 14/15 październik? pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 ps. a jak z terminem? Zostaje 14/15 październik?Tak, termin zlotu pozostaje bez zmian, tzn. 14-15 październik :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Siemka wszystkim Czytam wasze posty i az mi sie cieplo w duszy robi :notworthy:Kiedy bedziecie pic soczki i odmawiac rozaniec ja niestety bede dopiero w drodze do naszego pieknego kraju :biggrin: ( chyba ze cos sie zmieni ale watpie ) W kazdym razie bede z wami duchem :D pozdrowania dla nowych i starych forumowiczow :icon_mrgreen: do zobaczenia ;) P.S wypijcie jednego za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Siemka wszystkim Czytam wasze posty i az mi sie cieplo w duszy robi :biggrin:Kiedy bedziecie pic soczki i odmawiac rozaniec ja niestety bede dopiero w drodze do naszego pieknego kraju ;) ( chyba ze cos sie zmieni ale watpie ) W kazdym razie bede z wami duchem :biggrin: pozdrowania dla nowych i starych forumowiczow :icon_mrgreen: do zobaczenia :notworthy: P.S wypijcie jednego za mnie wypijemy na bank za tych nieobecnych :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 hehe, nic z tego....no chyba ze sie napoje nadwyraz dobrze wtedy pomysle (albo i nie :D ) :flesje: :wink: O to Mirusiu sie już nie martw.... pomożemy :lalag: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Czolem! Ekipa, mam nadzieje, ze mnie nie zlinczujecie, ze tym razem nie zabralem sie za organizacje zlota . Obiecywalem i dupa wyszla. Niestety, po wypadku i utracie moto jedyne na czym sie potrafie skupczyc, to poszukiwanie nowej kochanki tj. motocykla... A praktyki tez mi czas cholernie ograniczaja... Sorry . Postaram sie poprawic na wiosne... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 spoko zbychu! nikt nie ma do ciebie żali... postawisz każdemu po piwku i nie ma problemu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Witam Wszystkich!!! Kurde ale elegancko-znowu Rybol :buttrock: Jak ten czas leci. Szczerze to tego ośrodka po naszym odjeździe nie widze :flesje: Ale co tam trawa odrośnie a wode w basenie sie jakoś wymieni :( Pozdrowionka dla Wszyskich stałych i niestałych bywalców Rybola, ukłon w strone organizatorów!!! miejsca Hornet x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Taak wymieni - tylko nie w basenie a w leju po bombie ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Kurna jeszcze miesiac.. i bedzie pacyfikacja lesnej pipidowy :biggrin: Hornet zas x2 - Twoja nadal chce sie z nami zadawać ?! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Kurna jeszcze miesiac.. i bedzie pacyfikacja lesnej pipidowy :P Hornet zas x2 - Twoja nadal chce sie z nami zadawać ?! :crossy: No ba!!! :biggrin: Stella sie cieszy!!! Juz nie może sie doczekać, aby zobaczyć wszystkie zlotowe mordki, między innymi przystojniaka z Jawy 350 TDi ;) Pozdro Dla Alles i do 14!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 no prosze cos tka patrz ena moj kalendarz startowy i co widze??.. ze chyba przyskocze na troszku zobaczyc stare mordeczki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 no prosze cos tka patrz ena moj kalendarz startowy i co widze??.. ze chyba przyskocze na troszku zobaczyc stare mordeczki :notworthy:Dobrze widzę w profilu motomanko... stałaś się szczęśliwą posiadaczką xj-ty? :biggrin: Jeżeli tak to gratuluję :icon_razz: i możliwe że do zobaczenia :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Stella sie cieszy!!! Juz nie może sie doczekać, aby zobaczyć przystojniaka z Jawy 350No ba :icon_razz: TDi Ino nie TDi... :notworthy: to jest V5 Tubro Benzyna 5 litrow :biggrin: hehe pozdro i dozobaczyska w dziurze na polanie w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi