AdamWo Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) O kuzwa chyba sie udam w poklonach na komisariat , dam sie zerznac 3 razy w dupe panu dzielicowemu za to co zrobilem. Oj moja niechlubna przeszlosc :) Aha dzisiaj w sadzie sie dowiedzialem ze przy 240 km/h na nakedzie ogladalem sie do tylu zeby zobaczyc czy panowie policjanci mnie nie gonia. Edytowane 11 Października 2006 przez AdamWo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) no ja puscilem przedwczoraj i co dalej nima ? Chyba trza bedzie na rybol wziac wydruk potwierdzenia dokonania przelewu :/ ps. z mojego banku zawsze wszedzie dosc szybko dochodzily przelewy, na drugi dzien od zaksiegowania byly zawsze, chyba ze ten pko to jakis postkomunistyczny beton. Edytowane 11 Października 2006 przez redwater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Mnie rowniez nie bedzie wiec pozdrawiam wszystkich i szerokiej zabawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Aha dzisiaj w sadzie sie dowiedzialem ze przy 240 km/h na nakedzie ogladalem sie do tylu zeby zobaczyc czy panowie policjanci mnie nie gonia. no ja bym to rozpatrywał na Twoją korzyść - upewniałeś się czy nie chcą Cię wyprzedzić :) :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 przeciez jego motocykl fabrycznie tyle nie pojdzie, a pozatym przy 240 sie odwracac na nakedzie to trza by miec zelazny kark :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Hehehehee bo ja w kolnierzu ortopedycznym pewnie jezdze tak na wszelki wypadek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 red dobrze prawi, pokaż im że GS 500 tyle nie poleci, Ty w końcu masz takiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Maszyna gotowa,mapy sklejone teraz tylko czekac do soboty? Jak myslicie 3h wystarcza mi na dojazd z bytomia? I koło szpili o 15 tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 15.30 - 16.00 pod szpilą :) :) :D już tylko 2 dni zostały i ogieńńńńńńńńń !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) ;) :lapad: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 dobra Draco jak kasiura nie dojdzie to rozliczymy sie na miejscu a teraz odnosnie spotkania o której planujecie spotkać sie tak + - na tym parkingu ?? Zimer, JJ, Jaca, Dawid, Hornet +kobita i reszta ryjów w zaleznosci o której podadza godzine spotkania macie byc godzine przed u mnie pod domem i walimy na parking !! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Witam! Zrobiłem kolejną aktualizację. Gremlas x1Vatzeque x1baal_xl600 x2 DOMKI Domek IbahamaHornetlok x2 zapłaconoZimer zapłaconoJaca zapłaconoJJ zapłaconoDawid428 zapłaconoTuba x2 Franekciasnybaniak zapłaconot2 zapłaconokarola600 zapłacono Domek IIPietra x2 zapłaconoStaszekSAdu x4 zapłaconocebe450 zapłaconoWojtasikBrowar x2 zapłaconox1Miklas x2 zapłacono x1Gerard x2 Domek IIIWitas x2 zapłaconoAsmodanBeti zapłaconoIrekSzapłaconoPaleSatan zapłaconoDwoch znajomych Witasa spoza forum zapłaconoilek15 x3 Domek IVDraco Fisher zapłaconoViolet zapłaconoDżola zapłaconoZbyhu zapłaconoŁysy zapłaconoMarianKa zapłaconoKrasnal + Irkaa zapłacono Domek VMario1810 zapłaconoAstarte zapłaconoBartic zapłaconoJerryKaśka zapłaconoPGR x5 (PGR, Ganczar, Moorzyn, Piękny, Domin) zapłaconoWrocławiankaGreg zapłaconososna kuba gsxr wawa x2 Amazonka zapłaconoCotletBejZaszfagier Domek VIbroda x2 zapłaconoAdamWo x2 zapłaconoBronxArio zapłaconobadekred zapłaconopipol NIE WPŁACAJCIE JUŻ KASY, BO I TAK NIE DOJDZIE!!!Z osobami, które nie zdążyły dokonać wpłat, rozliczę się w sobotę. Od Szpili wyruszamy o godz. 16.00!!!! Ja tam będę czekał mniej więcej od godz. 15.15. Zakupy robimy w REALu, więc nie musicie niczego ze sobą z domu wieźć. Osoby "bezdomne" proszę, by określiły się, w którym domku śpią. Pozdrawiam, Draco. Edytowane 11 Października 2006 przez Draco Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 hej, nie bardzo wiem w którym domku śpię, a nie może być tak że w tym w którym bedzie miejsce??? znam z osób jadących tylko z 6 l i nie bardzo wiem gdzie mogę sie wtrynić.Mam jeszcze taki problem że z Wrocka moge wyruszyć najwczesniej o 14, niestety, czyli sama bede musiała jakos doczłapać, czy ktoś może mi napisac jak dokładnie dojechac w TO miejsce, wiem ze było gdzies trasa opisana ale jeszcze raz tak dla przypomnienia bym prosiła o podanie drogi od zjazdu na Rybnik, bardzo proszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 nie bardzo wiem gdzie mogę sie wtrynić :) miłosierny Baham przegarnie Cie pod swe skrzydła :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Ja powiem krótkoNie znam jeszce nikogo i niewiem gdzie ma sie wkrecic bo niewiem co mogą mi zrobic w nocy:P Wybiore na miejscu. Albo na fazie sam trafie :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 :) TESCIOWA ODMOWILA OBIADEK WIEC JEDZIEMY A SPIMY W DOMKU TAK JAK BYLO WCZESNIEJ UMOWIONE NA PIETERKU Z PIETRA I ZLOTA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi