adu Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Adu Pisząc o kryptospaczach miałem na myśli ciebie & corp.Weź karimatki, śpiwory i inne gady i jakoś damy radę - I HOPE Pzdr Super!!! Kofam Cię Pietra! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 No to dzisiaj poszedl przelew ode mnie :) Wczesniej nie dalo rady :) Pozdrawaim Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 aha i żeby nie byłow moim (tzn naszym z adamem) domkuy sa rzeźnicy czyli badek red i pipolproszę o umieszczenie tych gamoni w moim domku dracoza co z góry kukułka dziekuję :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 aha i żeby nie byłow moim (tzn naszym z adamem) domkuy sa rzeźnicy czyli badek red i pipolproszę o umieszczenie tych gamoni w moim domku dracoza co z góry kukułka dziekuję :) :) no i jeszcze moja skromna osoba... qrwa broda zapomniałeś?!?! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 qrwa ja bym zapomniał??????no dobra zapomniałem sorry na przeprosiny tez dostaniesz kuku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 qrwa ja bym zapomniał??????no dobra zapomniałem sorry na przeprosiny tez dostaniesz kuku :) przyjmuje, ale koniecznie z izolatora :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 To odliczamy dni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Małe sprostowanie nie wiem kto mnie wpisał na liste do rybola ale ja tam sie nie wybiera mam umówiony obiadek u tesciowej a teściowa to jedna z najwarzniejszych kobiet mego życia wiec musze tam być :) :) :( :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Witam! Zrobiłem kolejną aktualizację. Browar x1Rafał x1Gremlas x1Vatzeque x1karola600 x1 DOMKI Domek IbahamaHornetlok x2 zapłaconoZimer zapłaconoJacaDawid428 Tuba x2 Franekciasnybaniak zapłaconot2 zapłacono Domek IIPietra x2 zapłaconoStaszekSAdu x4cebe450 zapłaconoWojtasik Domek IIIWitas x2 zapłaconoAsmodanBeti zapłaconoIrekSzapłaconoPaleSatan zapłaconoDwoch znajomych Witasa spoza forum zapłacono Domek IVDraco Fisher zapłaconoViolet zapłaconoDżola zapłaconoZbyhu zapłaconoŁysy zapłaconoMarianKa zapłaconoKrasnal + Irkaa zapłacono Domek VMario1810 zapłaconoAstarte Miklas zapłaconoBartic zapłaconoJerryKaśka zapłaconoMadzik PGR x5 (PGR, Ganczar, Moorzyn, Piękny, Domin)WrocławiankaGreg zapłaconokakanogajasosna kuba gsxr wawa x2 AmazonkaCotletBejZa Domek VIbroda x2 zapłaconoAdamWo BronxArio zapłaconobadekredpipol Ten siódmy domek jest zajęty. Jakaś rodzinka tam będzie. Pewnie w połowie nocy z tamtąd się wyniosą, bo nie będa w stanie znieść towarzystwa ponad 60-ciu wstawionych motocyklistek i motocyklistów :) Pozdr, Draco. Edytowane 6 Października 2006 przez Draco Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ten siódmy domek jest zajęty. Jakaś rodzinka tam będzie. Pewnie w połowie nocy z tamtąd się wyniosą, bo nie będa w stanie znieść towarzystwa ponad 60-ciu wstawionych motocyklistek i motocyklistów :bigrazz: daje głowe ze jak nas zobaczą to od razu sie spakują :biggrin: nawet zwrotu za domek nie bedą chcieć ;) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Witam !! Draco sory że tak późno .... Kasa właśnie poszła ... jutro powinna być. Pozdrowienia i do zobaczyska ... a co do tych ludzi co tam będą to juz im współczuje. :bigrazz: :lalag: ;) :flesje: :biggrin: SZACUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 draco dzie ki za korektę masz u mnie 2 izolatory kukułki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Widzisz Gerard - u południowców to krótko trwa - zacząłeś się pieścić i już cie nie ma na liście - bzzzzzyk :bigrazz:Teraz ty proś Draco żeby cie znowu wpisał :biggrin: Pzdr Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Oooo..kur**** :biggrin: :bigrazz: Widzę, że domek V będzie przypominał transport "nielegalnych imigrantów" przez granicę do Niemiec :lalag: Jak się ułożycie w 3 warstwach to może jakoś się upchnie. I nad ranem będzie krzyk: "Zejdź ze mnie, bo ten z pode mnie mówi że ten z pod niego chce wyjść do kibla" ;) @BrowarnyCo z pogodą? Zamówiłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Oooo..kur**** :biggrin: :lalag: Widzę, że domek V będzie przypominał transport "nielegalnych imigrantów" przez granicę do Niemiec ;) Jak się ułożycie w 3 warstwach to może jakoś się upchnie. I nad ranem będzie krzyk: "Zejdź ze mnie, bo ten z pode mnie mówi że ten z pod niego chce wyjść do kibla" :buttrock: @BrowarnyCo z pogodą? Zamówiłeś??? MY NIE DAMY RADY???? NIE DAMY??? :flesje: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi