adu Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 @DracoIle tego drewna na ognisko będzie??? Jeśli adu z ekipą wpada już w piątek to pewnie troszkę spalą tych podkładów, więc..... :) Co ty za głupoty gadasz?!?!?!?!?!? Jakie pokłady????? Spalimy ośrodek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Wrocławskie pały nie mają jeszcze dostępu do neta, wczoraj spotkałam ich jak jechali na tych swoich "tjuningowanych" padakach i prosili, aby nie zapomnieć o nich. Draco dopisz do listy Cotleta i BejZa... zapewne bedą chcieli spać w super wypasionym, pojemnym domku nr V :) I jeżeli dobrze liczę:Domek nr I12 osób Domek nr II6 osóbDomek nr III8 osóbDomek nr IV6 osób Domek nr V18 osób + 2 zjeby Domek nr VI6 osób Bezdomkowi jak na razie10 osób Co daje nam łączeni liczbę: 68 osób :) Będzie się działo :( pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) hehe Astarte jak zwykle podsumowanie to Twoja specjalność :( :buttrock: dobrze Ci to idzie, naprawde :) Tylko w tym roku bez obsypywania motocykli kolegów ziemią :) Krasnal to wstępnie umawiamy się na 14.30 - 15.00 pod Szpilą w Rybniku, czekamy jakies pół godziny na spóźnialskich i lecimy na Real. 14.10.2006 Rybnik, Szpila - godz. 15.00 zbiórka !! Wylot na Real godz. 15.30 Edytowane 5 Października 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Tylko w tym roku bez obsypywania motocykli kolegów ziemią :) Będę zwracać większą uwagę na bezpańsko pozostawione FZX-y w okolicy :) Chociaż nie odpowiadam za swoje czyny jak jestem pod wpływem :buttrock: :( pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Astarte w domku nr 4 będzie prawdopodobnie jeszcze z 5 kryptospaczy :)Możemy rozpisać konkurs na najbardziej obładowany domek - nagroda dla zwycięzcy - otwieracz do konserw - żeby było łatwiej ci-puszki otwierać :) Pozdrawiam i do zoba Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 heheh, niech ktoś wydrukuje tą listę domków, to ją porównamy potem , następnego dnia :) adu nie płacz, bo pewnie i tak zasnę przy ognisku, to zwolni się miejsce :(pierwoszow, nie martw się, jak podliczyłem, w moim dokmu będzie kilka dziewczyn :) no to do zobaczenia forumowe pijackie świry! :) aha, kasę na opony przetrwoniłem, także ja laka nie spalę na zakończenie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 aha, kasę na opony przetrwoniłem, także ja laka nie spalę na zakończenie :) Spoko Bartic !! Tuba mówił że jest chętny, tylko trzeba go upić żeby nabrał odwagi :) :( :buttrock: Ps. KTO MNIE PRZYGARNIE DO DOMKU :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Co ty za głupoty gadasz?!?!?!?!?!? Jakie pokłady?????To widzę że nie znasz superrarytasu rybnickiego jakim jest kiełbasa pieczona na ognisku z podkładów kolejowych :) mmmmmmhhmmmmm....pychotka :( a jak wspaniale się po niej beka :buttrock: :) lepiej niż po połówce gorzkiej żołądkowej z gwinta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Co racja to racja !! nie ma to jak śląska pieczona na podkładach nasączonych ropą mhmhmmmm !! Palce lizać !! :) :( :buttrock: :) Pozdrawiam ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 bahama trepie nie wiem czy jezdziles ostanio rybnicka , same atrakcje ...pozatym przyjemnosc mi przepychac sie miedzy sznurem zdezelowanych burakow... a ze zjazdu Gliwice -Kędziezyn (nr podam ) kilometrowo jest mniej wiecej to samo a czasowo predzej i duzo przyjemniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Spoko Bartic !! Tuba mówił że jest chętny, tylko trzeba go upić żeby nabrał odwagi :) :flesje: :crossy: Ps. :) kupa :buttrock: na osrodku nie ma miejsca do palenia gumy-czytaj betonu,asflatu :biggrin: wiec pole do popisu maja endurowcy :) :biggrin: :wink: a co do miejsca to parking przy autostradzie jest okej, zaoszczedzimy troche czasu na przejazd przez gliwice.Tylko zeby nikt nie ostal sie pod radiostacja wyczekujac na kolejna propagande :( pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Astarte w domku nr 4 będzie prawdopodobnie jeszcze z 5 kryptospaczy :) Możemy rozpisać konkurs na najbardziej obładowany domek - nagroda dla zwycięzcy - otwieracz do konserw - żeby było łatwiej ci-puszki otwierać :) Pozdrawiam i do zoba Pietra, to jeśli nie będzie dla nas siódmego domku, to możemy liczyć na przygarnięcie???? :) Byłoby nas zapewne 7 lub 8 osób adu nie płacz, bo pewnie i tak zasnę przy ognisku, to zwolni się miejsce :( Ja nie płaczę, bo i tak jak znam życie, to będę jedną z ostatnich osób, które dotrwają do samego rana. Jak się bawić, to się bawić :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Dobra to teraz ja przemówie. Mi najbardziej pasuje spotkac sie pod radiostacją bo:a)Na 50ccm nie pojade autobanąb)Nie znam drogi do szpili @BROWARJa tez nie mam gdzie spac ale zawsze jest miejsce miedzy domkami,kolo basenu lub tam gdzie polegniesz,takze jest nas dwóch :) EDIT:Szpila to salon motocyklowy? Edytowane 5 Października 2006 przez Gremlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Adu Pisząc o kryptospaczach miałem na myśli ciebie & corp.Weź karimatki, śpiwory i inne gady i jakoś damy radę - I HOPE Pzdr Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Szpila to salon motocyklowy? Tak! To niegdyś salon Harleya teraz Yamaha. Obok ronda na Raszowiec i Żorską. Jakbyś gdzieś pobłądził albo zgubił grupe to pytaj o Salon Harleya, każdy Rybniczanin powie CI gdzie to jest. Pozdro i do zobaczenia. :) :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi