Gremlas Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Spoko Draco a jesli bedzie sie chcial ktos ze mna jeszce zabrac to da rade ich wcisnac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 draco, kasa ode mnie poszła wczoraj.a rybol coraz bliżej... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 heya Draco !! dopisz mnie do listy , 2 miejsca, czyli T 2 x 2 :eek: :icon_mrgreen: w poniedziałek przeleje kasiure... do wszystkich innych jadących z wroclawia !! o której zamierzacie startować ?? +- o której na zjeździe w krapkowicach ?? .. ale będzie chlanie, kurna ale będzie sie działo ... sasasasasasa......... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Kolejna aktualizacja: 1,2. AdamWo x23. Ario x14. Astarte x15. Bartic x16,7. Broda x28. Bronx x19,10 Browar x211,12. CiasnyBaniak x213,14. Draco Fisher x215. Dżola x116,17. Hornetlok x218. Jerry x119. Kaśka x120,21. Kuba_gsxr x222,23. Krasnal x224. Łysy x125. Madzik x126. MarianKa x127. Mario1810 x128. Miklas x129-33. PGR x5 (PGR, Ganczar, Moorzyn, Piękny, Domin)34,35. Pietra x236. Rafał x137,38. Tubapl x239-42. Witas x443. Wrocławianka x144. Zbyhu x145. Zimer x146. PaleSatan x147,48. t2 x249. Greg x150. dawid482 x151. kakanogaja x152. Gremlas x153. bahama x154. Vatzeque x155. Asmodan x156. Beti x157. IrekS x1 Pozdr, Draco Edytowane 28 Września 2006 przez Draco Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Z wielką przykrością stwierdzam, że niestety trzeba mnie wykreślić z listy... Nie jade :icon_mrgreen: Moja mama sobie wymyśliła imprezę z okazji swoich 50 urodzin... Akuret na 14 października... Niestety już ma wszystko zaklepane w lokalu... (a urodziny miala kilka dni temu... :wink: ) Tak więc bawcie się dobrze... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Mishel, ja nie widze zwiazku! Jak to nie jedziesz? Co ty sobie myslisz co? :> masz byc i juz, a mamie zloz od nas wszystkich ladne zyczenia :icon_mrgreen: Wracajac do konkretow.Draco dopisz prosze jeszcze na liste: Asmodan, Beti, IrekS wszyscy z forum, ale prosili zebym ich zapisal :wink:Daje nam to osiem osob z Leszna (wlasciwie okolic :cool:) a moze bedzie wiecej, wiec chcialbym przejac jeden domek oczywiscie ugoscimy wszystkich chetnych ktorzy na miejscu sie na to zdecyduja, zebu nie bylo, ze chcemy go tylko dla siebie :biggrin: a kase poslemy na poczatku przyszlego tygodnia :eek: Edytowane 28 Września 2006 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Kasa przelena. Teraz pozostaje tylko szykowac moto i czekac :wink: DO PIEKŁA :icon_mrgreen: BTW.Witas a liczysz Ario jako jadacego z Leszna bo mi wychodzi 9 osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Draco czemu jeszce zielony nie jestem? Czyżby tak działało PKO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 bo z miszelem tak zawsze najpierw obiecuje a potem sie wypina :icon_twisted: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 a ja jak zwykle po prosbie. Nie mam jak dojechac, znajdzie ktos dla mnie miejsce na moto / a aucie? z gory thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Witam! Dokonałem zmian na liście (poprzednia strona). Draco czemu jeszce zielony nie jestem? Czyżby tak działało PKO?Czasem pieniądze dochodzą z jedno dniowym poślizgiem :icon_twisted: Proszę o przesyłanie mi na PW listy osób, które będą spały w danym domku. Następną aktualizację listy zrobię najprawdopodobniej jak wrócę z Borek, tzn. w niedzielę wieczorem lub w poniedziałek rano, więc proszę się nie niecierpliwić. :icon_exclaim: Pozdrawiam, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Ok kasa poszla witas x4 powinna byc jak juz wrocisz z Borek :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Gdyby "rybol" i okolice nie mogl sie doczekac swojej imprezy to zapraszam w sobote 30.09 na zakonczenie sezonu w Szymocicach w osrodku Lesna Polana. Zapraszaja fascynaci radzieckich zaprzegow - czyli Ostatni Mohikania :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 masakra z tego co słyszałem z ostatniej chwilirybol odbędzie się 7-8 października prosze o wyjaśnienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo wiem że wszystko szykowane jest na 14 :rolleyes: :bigrazz: :smile: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Brada nic nie wiem na ten temat,jakby sie cos zmienilo to pewnie napisza tutaj. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi