Gremlas Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Marian nic sie nie martw,o tym tez pomyslalem.W tym dniu mam akurat 18stke wiec warto byloby to oblac.w ramach podziekowania dostaniesz fest zimny browar.pozdro To jak zapiszecie mnie na liste GREMLASx1 DO PIEKłA sorki za bledy ale w telefonie sie troche zle pisze.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 ehh widze ze o mnie nikt nie pamieta obserwuje i obserwuje i czekam aż ktos sobie o mnie przypomni ale myliłem sie :icon_mrgreen: Łysy dopisz Baham x1 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 no Baham nie mów,że nikto nie pamięta :buttrock:o kumplach się nie zapomina-damy czadu na tej imprezie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Ja tam mam 15km do Rybola, wpadne na soczek. To są chaupy nad zalewem elektrownianym? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 ehh widze ze o mnie nikt nie pamieta obserwuje i obserwuje i czekam aż ktos sobie o mnie przypomni ale myliłem sie :icon_rolleyes: A widzisz godolech Ci ze tak bedzie :icon_question: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 A widzisz godolech Ci ze tak bedzie :icon_arrow: :icon_rolleyes: :) :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Gremlas nie ma sprawy, możemy Cię zaklepać na miejscu :) :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Oj bedzie sie dzialo :) tylko organizator cos sie przestal udzielac w temacie i list nie aktualizuje :evil:Mam jeszcze pytanko, do kiedy najpozniej mozna wplacac kase, bo niektorzy z nas maja jeszcze komis do zdania i jesli bedzie 16 pazdziernika to sie nie da pojechac :buttrock: a dowiem sie o tym dopiero pod koniec tygodnia, albo pozniej (wiadomo - dziekanat :icon_question: ) a tym czasem jak juz ktos to tu tak ladnie napisal: DO PIEKLA :icon_arrow: :icon_rolleyes: Edytowane 26 Września 2006 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Ok dzięki PGR dla ciebie tez browar. Kase wpłace dziś,tylko dobrze byłoby gdyby organizator sie odezwał DO PIEKŁA!!! Do DRACO Kasa już poszła:)Tylko bez numerów prosze. Edytowane 26 Września 2006 przez Gremlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Napisze mi ktoś gdzie to jest, czy to impreza zamknięta? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Napisze mi ktoś gdzie to jest, czy to impreza zamknięta? To nie jest impreza zamknieta, a gdzie to jest pisze na ktorejs z wczesniejszych stron, miedzy 6 a 8 chyba ale nie chce mi sie szukac, wiec zerknij tam a dowiesz sie wszystkiego a nawet wiecej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Była podana nawet strona jak dojechac i w ogóle.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 dobra to bede w gliwicach pod radiostacja i pojedziemy do szymocic :)dogadajcie sie o ktorej wyjazd z pod radiostacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Bronx ile was pojedzie z gliwic bo moze tez sie z wami zabiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Witam! Spokojnie, nigdzie nie zniknąłem z Waszą kasą. Na razie za mało się nazbierało, by oponę kupić :) Zgodnie z życzeniem, dopisałem nowe osoby do listy. 1,2. AdamWo x23. Ario x14. Astarte x15. Bartic x16,7. Broda x28. Bronx x19,10 Browar x211,12. CiasnyBaniak x213,14. Draco Fisher x215. Dżola x116,17. Hornetlok x218. Jerry x119. Kaśka x120,21. Kuba_gsxr x222,23. Krasnal x224. Łysy x125. Madzik x126. MarianKa x127. Mario1810 x128. Miklas x129-33. PGR x5 (PGR, Ganczar, Moorzyn, Piękny, Domin)34,35. Pietra x236. Rafał x137,38. Tubapl x239,42. Witas x443. Wrocławianka x144. Zbyhu x145. Zimer x146,47. Mishel x248. PaleSatan x149. t2 x150. Greg x151. dawid482 x152. kakanogaja x153. Gremlas x154. bahama x155. Vatzeque x1 Witas - jeśli chodzi o wpłaty, to jako tako nie ma ostatecznego terminu. Te przedpłaty są min po to, by w zlotową sobotę uniknąć zamieszania. Wyobraź sobie, że muszę wyegzekwować wpłaty za domki od ponad 50-ciu osób. Zamiast imprezować, to będziemy bawić się w księgowych. A tak dostajecie praktycznie gotowe rozliczenie. Po za tym, jak napisałem w którymś ze wcześniejszych postów, musiałem wpłacić za domki zaliczkę. Pozdrawiam, Draco. Edytowane 27 Września 2006 przez Draco Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi